Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sagnya
csendes tag
Amikor kezdtek szivárogni a hírek,hogy lehet jelentkezni a bétára azonnal meg is tettem.
A WoW-ba már addigra beleuntam ráadásul ez a csili-vili barátságos panda téma sem igazán az ínyemre való.
Sok várakozás után megkaptam a béta kulcsot.
Annyira magával ragadott a játék hangulata és sajátos humora,hogy a kezdő területet sem sikerült elhagynom.
Az irányítással személy szerint nem volt problémám.Lehet,hogy én is kiléptem az MMO stílushoz szükséges lelki szellemi kötődésekből.
Viszont még mindig nosztalgikus érzelmeim támadnak amikor vissza emlékszek,hogy pár ismerőssel közösen fedeztünk fel Brill-t és gyalogosan haladtunk Silverpine és Hillsbrad irányába ...Manapság már nálam is inkább a Mobák pörögnek,néha egy kis Hearthstone .
-
Gomisan
tag
Az irányítás miatti panaszokat nem nagyon értem, egyrészt beállítható hogy oldalazz A-D-vel (vagy Q-E-vel, ha úgy tetszik), másrészt onnantól kb. ugyanaz az iránytása (a mozgás), mint a WoW-nak.
-
A havidíj 17 euró?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
waithEard
őstag
Egyszer már jó lenne, ha nem házilag dobnák össze a keretsztorit, hanem megfizetnének egy (lehetőleg) tehetséges szakembert...
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
hemaka
nagyúr
Kipróbáltam, de az irányítás (főleg wow után) megszokhatatlan számomra. Ráadásul teljesen gyenge szerelésben is simán behúzható 5-6 mob, kb. fél hp-ra ütnek le, ami szintén furcsa.
A grafika és a karakter testreszabása viszont tényleg parádés.
Engem nem fogott meg a játék, így pénzt sem adnék érte.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Tigerclaw
nagyúr
Hát igen, ki tudja, hogy a gyakran hangoztatott X millió WoW playerből mennyi az aki a havidíjas előfizető és mennyi az aki csak befizet havonta pár órányi játékot. Szervereket nem igazán szeretnek megszüntetni, de épp arra van a crossrealm, hogy ne üres területeken mászkáljon a maradék játékos. Az azért jól látszik, hogy a játék fejlesztésére nem szeretnek költeni, vagyis már nem dől annyira a lé, mint korábban. Eddig minden Blizzconon beígérték, hogy a következő kieg sokkal hamarabb kész lesz, de ezt egyszer sem tartották be. Most várhatóan túllépik a 2 éves ciklust is úgy, hogy a második évben egy árva content patch-ot se voltak képesek adni az előfizetőiknek.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Raysen623
addikt
GW2 sajnos nálam is zsákutca lett pedig nagyon vártam én is. Nagyon nem tetszik benne a healer hiánya és ez nagyon gáz szerintem. Egyedül gyakorlatilag nem is lehet igazán játszani vele így. GW1-el én is többet játszottam anno.
AION-t hagytuk úgy néz ki véglegesen, mert több tag nem bírja a huzamos PVP-t. Maradt az SWTOR PVE szerón...nem hinném hogy lesz más ezek után. Ahhoz a csillagoknak nagyon együtt kell állniuk.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
jarlax
tag
válasz ProEvoFan #22 üzenetére
Márpedig a GW2 nem GW1 sajna. Hidd el, a GW2-t vártam mint a messiást sok haverommal (nejemmel) együtt, és meg is adtam neki az esélyt, több mint 6 hónapot toltuk. De sajnos a kezdeti lelkesedés hamar elmúlt, és szép lassan ráébredtünk, hogy mind az ami az 1-ben jó volt, az itt nem műxik.
A GW1-el több mint 4 évet játszottunk, és Aion-al csak a GW2 érkezéséig játszottunk (gondoltam akkor), de a 2 sajnos nem tudta azt adni a grafikán és hangulaton kívül, amit elvártunk. Az 1 igazi előnye, a jól felépített struktúrált PvP volt, ami a 2-ben meg sem közelíti az 1 által nyújtott élményfaktort. Nem rossz, de sajnos nem is olyan jó mint lehetett volna. Nagyon jó a PVE rész, jó a world PvP is, és az aréna se rossz, de nem az igazi. Nincs igazi motiváció egyikbe sem.
Roppant látványosak a world bossok, de sokadjára már azok se az igaziak (igaz, ez más játékra fokozottan igaz). Szóval az a lényeg, hogy szerintem, és sok más GW1 játékos számára nem lett az igazi.
Szégyen szemre visszamentünk Aionozni, ami szintén sok sebből vérzik, de itt valahogy mégis találtunk hosszú távú kihívást (igaz, jó társaság is kell hozzá, mert anélkül egyik MMO se jó). -
batai15
félisten
Tetszik a játék, de fizetős mivolta miatt nem tudom meg engedni magamnak.
A creed vásárlása mennyire meg terhelő/nehéz goldot szerezni rá? -
Raysen623
addikt
Szerintem ezt nem hasonlítgatták semmihez, azonban mindig előjön érdekes mód
A játékot amúgy én is kipróbáltam, van mi nagyon jó benne, de egyenlőre nem venném meg. Egyedül ugyanis nem szeretek játszani ilyen játékkal, új guild-be meg nem akarok belemenni megint - sajnos több rossz tapasztalatom van e téren.Szerintem egy próbát mindenképpen megér részedről is. Friend key viszont már nem nagyon lesz szerintem erre a célra senkinél már....
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
nonsen5e
veterán
válasz Raysen623 #18 üzenetére
Ezer mmo/val jatszottam, legyen az ingyenes vagy havidijas, van ami nagyon is tetszett (ffxiv) de (tudat alattiba lehet nem) de mindig megprobaltam az adott jatekot magahoz merni, nem rogton ezernyi mas dologhoz hasonlitani. Itt direktben en sem mas jatekot (wildstar) fikaztam, mondtam, hogy mennyivel jobb vagy rossyabb mint a wow. Nyar folyaman valamikor ki is fogom probalni., aztan majd utana alkotok rola velemenyt.
Hanem csak ilyen semmitmondo kijelentesekkel szalltam szembe, hogy: "haldoklik, halott jatek, senki sem szereti/jatsza,stb..."Az ez sem wowvero kijelentes meg szerintem onnan szarmazik amikor a kiadok hasonlitgattak igy azt megmaradt mint szalloige. (Vagy tevedek?, lehetseges...)
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Raysen623
addikt
Nagyon örülök neki, hogy te ennyire elvagy egy ezeréves játékkal. Élvezd ki sokáig, légy vele boldog. Azonban tedd már fel magadnak a kérdést légyszíves: vajon mekkora létszámú wow-os játszik másik MMO-val is egy időben, vagy akár megszakítva?!
Igazából kutyát sem érdekel hogy még mindig a wow a legnagyobb játékostáború, és mindig csodálattal konstatálom amikor kijön egy új MMO és jön egy vad wow játékos majd kijelenti, hogy ez sem lett wow verő. Ki mondta ezt rajtatok kívül?
Másik topicban meg wow játékosnak körbe ér a szája, hogy milyen jó lett a wildstar, mert végre megit van valami ami leköti őt wow helyett, mert azt már unja....
Szóval vagy Te, vagyunk Mi és vannak Mások, akik eltérőek vagyunk, mást szeretünk egy MMO-ban....nem lenne illdomos ezt végre belátni, ahelyett hogy minden nem wow MMO topicot szétoffoltok????
Peace!A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
nonsen5e
veterán
Nekem nem kell mondani, hogy mik tortennek a wow haza tajan, fel evtizede aktiv elofizeto vagyok. Kiegek kozott mindig fogy a nepesseg, igaz, tobbet fogy mint amennyi visszajon a kieg kijovetelekor... Viszont szerintem addig baromsag halottnak nyilvanitani, amig a jatekosok mindent meg tudnak barmikor csinalni, ertsd nem kell 10 orat varni raid finderre, nincs a szerveren senki mas - pont ezert vonnak ossze par szervert most. Amugy sosem volt olyan ido a wowban amikor minden szerver fullon volt. Egyszeruen sokkal tobb volt mint amennyi kellett volna.
Vegszonak meg a szokasos szoveg: sok jatek + en is szeretnek ugy haldoklani mint a wow.
(ps-rol irok, nincs ekezet...)
-
wjbhbdux
veterán
wow nagyon rég meghalt (éppen nagyban vonják össze az üres szervereket, alli+horde közös ah, stb. h kiegre játszható legyen), hiába villognak a milliós statokkal ázsiából, amikor itt már senki se játszik vele. az is jót tesz hogy szeptember óta nincs új tartalom. igazából ez az egész mmo üzletág halott már, aki akarta kipróbálta és elmúlt a varázsa a kisgyerekek meg lolon és codon nônek fel
/s
-
nonsen5e
veterán
Kifejtened ezt bovebben kerlek, hogy a wownak miert is lenne vege? Eleg jol el van, koszoni, meg mindig a legjobb mmo ami a piacon van, messze a legtobb jatekossal, tartalommal, stb...-vel. Azt, hogy mitol lenne vicces vegkepp nem ertem. Neked nem tetszik a mufaj, pont. Masnak meg a kedvenc jateka/mufaja lehet.
Black desertet nezegettem meg, de azt kiveve, hogy teljesen elkeszitheted digitalisan magadat, annyira testre lehet szabni a karakter minden hajtincset mas nem tudott benne meghatni...
-
ripla
addikt
ez az irányításról szóló leírás kissé zavarosra sikerült.
szóval.
a billentyűzettel a jobbra balra mozgással tudunk jobbra és balra forogni, azaz 360 fokban körbenézni a karakterrel, az előre meg hátra gombokkal pedig értelemszerűen előre és hátra mozogni.
viszont, ha a 4 irány billentyű közül bármelyiket kétszer gyorsan megnyomjuk egymás után, akkor a karakterünk vetődik egyet az adott irányba. ezt kétszer lehet eljátszani, utána kell neki egy kis idő amíg újra használható, pár másodpercről van szó, az ui mutatja de ki is lehet kapcsolni.
annyi a lényeg, hogy a strafe csak akkor működik, hogyha lenyomjuk az egér jobb gombját, plusz a jobb vagy a bal irány billentyűt.
illetve ha jól emlékszem a bétából, akkor az egér jobb gombját lenyomva bármilyen irányba lehet nézni a karakterrel. a bal gomb az a kijelölésre szolgál, pl. megnézni egy játékos nevét, hogy milyen felszerelése van, stb.
támadásokból meg csak területre ható támadások vannak, tehát eleve sokkal jobban van benne megoldva ez a rész, mert odamész a mobokhoz, és egyből lehet őket támadni, nem kell külön kijelölgetni őket, hogy melyiket akarod megtámadni.illetve nem bántásból mondom, de vannak még zavaros részek a cikkben, szerintem a cikkíró nézze át még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Havi díj - halálra van ítélve.
Irányítás: katasztrófa. Mi az hogy jobbra balra nem lehet egérrel irányítni, csak fel meg le. Ezt a baromságot...Új, felnövekvő játékosokat akarnek ezzel megszólítani... ez rendben van, csak mikor én voltam úgy mond kezdő játékos, akkoriban nem volt erre szükség, hogy a noob -okat a játékos világba behozzanak ilyenekkel, nem fejlesztettek ilyen, amúgy teljesen felesleges irányba. Be voltunk doba a mély vízbe oszt kész. Mégis élveztük. Teljesen rossz irányvonal ez az egész úgy ahogy van.
Nekem személyszerint a rajzfilm szerű grafika sem tetszik. Eléggé béna hatást kelt így 2014 -ben. Nem vagyok és soem voltam egy grafikai minőség fetisiszta, de ez így a képek alapján nagyon nem jön be.
Miért muszáj az NCSoftnak ennyire erőltetnie ezt az mmo témát? Miért nem tudnak egy sima nem hálózatos rpg -t letenni egyszer az asztalra? Kinek van mapanság mmo -zni ideje? Azt mondjuk irigylem...
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
zola09
aktív tag
Ha sosem voltál WoWos honnan tudod hogy ez arra hajaz? Ja hogy még ezt sem játszottad.. Mindkettőnek rajzfilmszerű a grafikája, de a stílusuk még azon belül is eltér, aztán kb. ennyi. De pl. nem tudom feltűnt-e, hogy amit a wildstarban láthattunk és régóta tudtuk is hogy benne lesz, azok közül nagyon sok minden belekerült az új WoW kiegbe..
-
Xelloss
tag
ArcheAge, Black Desert például.. ArcheAge-ben építkezhetsz meg ilyesmi és nem úgy ,mint a Wildstarba az a base ott van..
Őszinte leszek én már belefáradtam az MMO-kba , sosem voltam Wowos szóval ez amit az Ncsoft művel ,hogy a Wow feelingre hajaz nekem nem jön be.. Lásd GW2 , Wildstar most.. ekte Nyugati MMO-k a Wow örökségén... (GW 1-et toltam sokáig,de a GW 2 az nem GW) Az OLD School MMO-nak vége ,mint írtam..
[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Xelloss
tag
Igen, az Ncsoft már nem a régi Ncsoft... Ahogy az Aiont lapátra tették azt nem fogom nekik elfelejteni.. Amúgy lesz egy csomó új MMO ami jobb ,mint a Wildstar..
Alevan: A potenciák megvolt a szorongatásra ,ha a verésre nem is.. csak nem tudtak élni vele.. A másik ,hogy az Old School MMO-knak vége , bármennyire is ragaszkodik hozzá egy réteg... Vége van a Golden Age-nek és arról nem is beszélve ,hogy ezek az MMO-k ,mint a Wow a mai világban már inkább viccessek..
[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Tigerclaw
nagyúr
Arra tippelek, hogy a havidíjas model nem fog működni és fél éven belül F2P lesz és beáll sorba a többi mikrotranzakciós játék mellé. Szerintem eleve ezért is került bele már a rendszerbe ez a megoldás. Valószínűleg az Aion-Rift-Lotro féle megoldásokból gyúrnak majd össze maguknak egy rendszert.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
alevan
őstag
Hosszú és jobbára zajos PR felhajtás nélküli fejlesztői munka áll a Wildstar mögött.
Az AION óta nem volt ennyire tele a "szaksajtó" egy WoW-verő MMORPG-vel. Csak az utóbbi fél évben a Wach Dogs még ezt is túlszárnyalta.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Televan74
nagyúr
Én a bétát próbáltam ki, de voltam tőle annyira elájulva. Nálam a buksza csukva marad.
Mindenbe beleugatok!!!
-
alevan
őstag
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi bemutatót. Hát ez továbbra sem az én játékom sajnos.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest