Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikró!
csendes tag
Tudom hogy ez nem a témához tartozik de nagyon nagy problémám van a staemal!
Ma reggel lépek be. OK, minden jó, aztán látom hogy a csoportomba nemtudok írni. Kilépek grouból. De jön a nagyobb gond! Nem látja az acihjaimat, nemtudok havert felvenni, vásárolni stb. Miért van ez? Kérem, könyörgöm valaki segítsen! Nekem a stem az életem! -
Wolverine
félisten
válasz Kevinmaster #5 üzenetére
Láttam, és spoileresen írtam is róla a Logouton
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Quiksilver
aktív tag
válasz Kevinmaster #5 üzenetére
érdemes megnézni, max azt mondod egyszer nézhető... 1000Ft.ot megér szvsz
bishoplogan: oké de azért valami történet is lehetne bent.
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Kevinmaster
tag
Filmet nem látta valaki? Nem tudom eldönteni, megnézzem-e vagy sem. Mert a trailerek ultra királyok, de hát láttunk már karón varjút...
-
bishoplogan
senior tag
válasz Quiksilver #3 üzenetére
Pedig ennek a játéknak a bunyón lesz a hangsúly. Szép régi időket visszaidéző amerikai utcai harcosokról fog szólni... mint egy régi amcsi gettó filmben
-
Quiksilver
aktív tag
Gyorsan én is kipróbáltam... háát.... a grafika nem rossz, de valahogy nekem túl egysíkúnak tűnik, semmi más nem volt mint, hogy végig kellett menni a börtönön és szét ütni mindenkit. Remélem ez csak ez a pálya lesz ilyen
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
LÁZ
addikt
Demo nem volt rossz, csak rövidke
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Quiksilver
aktív tag
Helyeees!! köszönjük a hírt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest