- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
A Planetside 2 az egy rosszul sikerült alkotás az optimalizálás szempontjából
GPU-ra jól van optimalizálva, CPU részén még rengeteget kéne gyúrni, de olyat csinálnak amit még senki nem csinált ezelőtt...
A PhysX SDK eleve ingyenes. Nem kell érte fizetni semmit a használatáért. A kiemelt support a fizetős, de ezt meg nem kötelező kérni. Elég valószínű, hogy kiemelt supportot élveznek ezek a játékok, ingyen. -
Kaiku
senior tag
válasz Low Noise #32 üzenetére
Szia
A PhysX driver fent van!? Nekem volt az általad leírt öszvér PhysX-em. Én szerettem. Szerintem jobb egy X40 vagy X60-as kártyát, egyesek szerint a X20-asok is elég PhysX-re használni mint a CPU-t terhelni vele. Itt a PH!-n van is egy nagyon jó írás ezzel kapcsolatban!
Persze az igazi egy GTX670OC. HWkerben jó árban van. Ja és akkor elég egy kártya is.
[ Szerkesztve ]
-
Low Noise
senior tag
Köszönöm
A panel az megvan, de azt írja, ha rá kattintok, hogy a rendszerben nem található Nvidia kártya.
De, ha már így benne vagyunk a témában, mi lenne, ha betennék még egy kártyát a gépbe? egy akármi használt olcsó Nvidia-t, ha azt lehetne phisx-re fogni az is jó megoldás lenne.(már ha működi persze ilyen öszvér hibrid megoldás.)
[ Szerkesztve ]
-
Kaiku
senior tag
válasz Low Noise #30 üzenetére
A PhysX drivernek mindenféleképpen fent kell lennie telepítve. Szerintem akkor is kell, hogy legyen nV control panelod. Vagy próbáld ki, hogy leszedsz egy nV drivert ami tartalmazza a PhysX drivert is. Ha elindul a telepítő nV kártya nélkül is akkor már nyert ügyed van, feltelepíted csak a PhysX-et és akkor már biztos lesz nV control panelod.
A jövő héten ki tudom próbálni ha kell.
-
Raysen623
addikt
Chapel és Kaiku: nagyon dícséretes, hogy ilyen szinten tudtok vitázni! Gratulálok is hozzá, egyébként kinek nem inge az ne vegye magára....
Ami a PhysX meglétét illeti egy online játékon belül: szinte semmi értelme, mert sokan minimál grafikán játszanak a nagyobb fps miatt. Mondjuk én ezt eleve undorítónak tartom, mert ennyi erővál már játszhatnának a mahjong-al is inkább...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Raysen623
addikt
Mielőtt még elcseppentek az NV PhysX csodájától, jó ha megjegyzitek hogy AMD oldalon ott van a HAVOC, ami szép lassan beindul és szerintem jobb lesz mint az NV megoldása amin szinte alig fejlesztettek azóta bármit is. Berakták a kártyákba mondván emiatt mindenki ezt fogja venni ATI helyett, ennek ellenére a Crysis3 már AMD logoval jött ki! Szóval no comment...Nekem is ATi kártyám van, és tudjátok mennyire érdekel van e rajta PhysX???? Hát baromira nem érdekel...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem feltétlenül az NV hibás azért, ha egy játék gyengén van optimalizálva. Ők nem felelnek azért, ha a kód szar. A Warframe például kifejezetten jól optimalizált ([link]), de a Sniper: Ghost Warrior 2 ([link]) is ide sorolható, vagy a Hawken ([link]) is. Ezek is TWIMTBP játékok és nincs velük gond. Szóval kell a fejlesztők akarata is, hogy a játék jól legyen optimalizálva. A Planetside 2 az egy rosszul sikerült alkotás az optimalizálás szempontjából, de ebben vastagon benne vannak a fejlesztők, az NV-re ez nehezen verhető rá.
(#16) Loha: A PhysX SDK eleve ingyenes. Nem kell érte fizetni semmit a használatáért. A kiemelt support a fizetős, de ezt meg nem kötelező kérni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Shing
őstag
válasz Low Noise #19 üzenetére
Pedig sokszor bekapcsolhatóak AMD videokártyával és CPU-n fut. De pl. Mirrors Edge-nél 5FPS-el jutalmazzák ezt a megoldást. Vannak olyan játékok ahol alapból nincs GPU gyorsításos PhysX és procira van optimalizálva, pl. Trine. Ott futhat jól, de ilyen játékoknál sztem nem.
-
Chapel
addikt
válasz Low Noise #19 üzenetére
Több játékról is hallottam, hogy megy a cpuról futatott physx, Batman AA és AC-nál és Borderlands 2-nél biztosan állíthatom. BL2 esetében mindössze egy számot kell átírni és onnantól ugyanúgy a menüben állítható, csak cpu számolja.
i3 3550-em van és viszi szépen.[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
-
hááát, sztem is jobb kikapcsolva. Emlékszem még, amikor BF2142-t low-on toltam, mert akkor pl. az EPM effektet nem mutatta (lenyomtak akkor elvileg kéken villámlott minden, nem lehetett látni a rosszakat ) .
Akinek AMD VGA van az teljesen lemondhat ezekről, vagy CPU is tudja számolni?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Loha
veterán
NV erősen elkezdte támogatni a PC-s F2P játékokat, ami általában úgy néz ki, hogy odaadják ingyen a PhysX-et ami a játék teljes fizikájáért felel és CPU-n fut, meg segítenek az optimalizálásában, cserébe meg elvárják, hogy legyenek benne a szokásos NV only GPU-s látványos APEX cuccok. Warframe pl nagyon jól optimalizált, Planetside 2 meg CPU tekintetében nem, GPU-ra viszont nagyon jól van optimalizálva, de nem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy senki nem csinálta ezt még meg előttük jobban. DX9-ben pedig olyan látványvilágot tud a játék ami sok tekintetben lekörözik a legújabb DX11-es címeket is.
Mindegyik játékot tolhatják az AMD-sek is ingyen... -
Findzs
addikt
nekem speciel jobban tetszett a videó physx off -nál
nagyon zavaró az a szikra effekt, semmi értelme
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
törölt tag
BF3-ban és Heroes & Generals-ban pont akkor szoktam röhögni (habár nem vicces), hogy az ellenfelek kúsznak a nagy fűben mert úgy gondolják, hogy senki nem veszi észre őket. Na már most aki messzebb van annál még nem dolgozódnak ki a fű textúrák és csak azt lehet látni mikor az ürge a full sima terepen csúszik-mászik
-
Shing
őstag
Ez is MMO ugye? Az nvidia jól ráfeküdt a PC-s címekre, csak kb. annyit csinálnak, hogy beteszik a PhysX-t és onnantól le van tojva a játék. Planetside 2-ben is van PhysX... pontosabban lenne csak még az is bugos. De az egész játék DirectX9-es, szarul optimalizált. Ha már ilyen nvidia cím valamit még kezdhetnének vele, nem?
-
pakriksz
őstag
megint csak díszítés, semmi hatással nincs a játékra(max annyira hogy ha be van kapcsolva, akkor nem látsz semmit). De hát csak erre képes ez a hulladék physx
És persze nyilván ez is CPU-n fut, és úgy fogják hirdetni hogy GPU-n
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Kaiku
senior tag
Ez úgy lenne fair ha mindenkinek lenne és az effekt hiányával nem lehetne előnyhöz jutni!
Természetesen on-line fps alatt.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
vettem a poént,meg aztán nem mondom én hogy rossz,mert tényleg jó móka,de ebben a játékban,speciel engem nagyon idegesítenek ezek a villódzó,képernyőt beterítő akármik
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Chapel
addikt
Gonosz leszek: minden eddigi hozzászólónak ati-ja van?
Bocsánat, nem tudtam kihagyni. No, nekem is az van és Borderlands 2-őt fizikszel tolom cpu-ból és jó móka!
Csak ezért nem vennék nvidiát, de tetszik az ötlet,de jópofa feature semmi több persze.Ez mondjuk tényleg sok, itt már szinte felesleges textúrákat rajzolni, elég "telehányi" egy rakat effektel a képet.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Oppenheimer
nagyúr
Szerintem is túl sok a részecske.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
myckey
veterán
így van!
nálam nincs physX (kártya miatt) de így is ki van kapcsolva 1-2 effekt,mert egyszerűen kifolyik tőlük a szemem,roppant zavaróak
meg persze nem is látok szinte semmit"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Xaels
félisten
Ez tűnt fel nekem is. Van amikor a sok effect miatt semmit nem lehet látni. Mellesleg az ilyen videókon sohasem látni fps számot, kíváncsi lennék, hogy milyen konfiggal fut a teszt és milyen sebességgel.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Spancho
senior tag
Jó dolog ez a PhysX ezt tudtuk
De egy online FPS-be szerintem nem a legjobb ötlet ez a sok csilli villi cucc.
A fele képernyőt nem lehet látni tőleA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s