- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiku
senior tag
válasz Low Noise #32 üzenetére
Szia
A PhysX driver fent van!? Nekem volt az általad leírt öszvér PhysX-em. Én szerettem. Szerintem jobb egy X40 vagy X60-as kártyát, egyesek szerint a X20-asok is elég PhysX-re használni mint a CPU-t terhelni vele. Itt a PH!-n van is egy nagyon jó írás ezzel kapcsolatban!
Persze az igazi egy GTX670OC. HWkerben jó árban van. Ja és akkor elég egy kártya is.
[ Szerkesztve ]
-
Kaiku
senior tag
válasz Low Noise #30 üzenetére
A PhysX drivernek mindenféleképpen fent kell lennie telepítve. Szerintem akkor is kell, hogy legyen nV control panelod. Vagy próbáld ki, hogy leszedsz egy nV drivert ami tartalmazza a PhysX drivert is. Ha elindul a telepítő nV kártya nélkül is akkor már nyert ügyed van, feltelepíted csak a PhysX-et és akkor már biztos lesz nV control panelod.
A jövő héten ki tudom próbálni ha kell.
-
Shing
őstag
válasz Low Noise #19 üzenetére
Pedig sokszor bekapcsolhatóak AMD videokártyával és CPU-n fut. De pl. Mirrors Edge-nél 5FPS-el jutalmazzák ezt a megoldást. Vannak olyan játékok ahol alapból nincs GPU gyorsításos PhysX és procira van optimalizálva, pl. Trine. Ott futhat jól, de ilyen játékoknál sztem nem.
-
Chapel
addikt
válasz Low Noise #19 üzenetére
Több játékról is hallottam, hogy megy a cpuról futatott physx, Batman AA és AC-nál és Borderlands 2-nél biztosan állíthatom. BL2 esetében mindössze egy számot kell átírni és onnantól ugyanúgy a menüben állítható, csak cpu számolja.
i3 3550-em van és viszi szépen.[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD