Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Hol a 3. rész? Hol? Hol?
TESCO-Zsömle: a Haegemonia annyira nem jött be. A nexus annál inkább.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
aram01
nagyúr
első részt de szerettem,megtanultam akkoriban 2-3órákat aludni egy nap
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Bazzzs
senior tag
Nincs iPad-em, de azért ennek a hírnek örülök. De szép is lenne, ha PC-re elkészülne egy új rész
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Darth_Revan
veterán
Azért nem semmi, hogy a korábbi 4 CD-nyi tartalmat le tudták nyomni 449 MB-ra. Látszik milyen sokat ér, ha jobb tömörítéssel újrakódolják a videókat és audiókat
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Darth_Revan #45 üzenetére
azt meg tudnám köszönni én is IG2 nagy régi kedvenc, de még néha-néha most előkapom.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Darth_Revan
veterán
Remélem az iPad verzió csak az 1. lépés, a 2. lépés, azaz az Android port után pedig a 3. lépés jön, ami egy PC-s felújított verzió. Úgyis sokan adnak ki régi játékot "HD"-esítve
-
DRB
senior tag
Jól hallom, a trailerben a narrátor a Rajhona Ádám?
A játék meg kitűnő, a mai napig tolom, szerencsére megy 64-bites Win7-en is, igazán kiadhatnának minimum egy patch-et PC-re. -
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #40 üzenetére
Jó csak nem kéne általánosítani... Mobil eszköz fejlesztés terén én úgy tudom - és jól tudom mert elvileg egy ezzel foglalkozó cég előadásain vettem részt - a legjobb az ha minden platformon elérhető vagy. Persze ez most csak felesleges rinya mert nincs iPad -em . Amúgy az ismerősi körömben elég sok embernek van táblagépe, mind iPad és ATablet is egyaránt.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Darth_Revan
veterán
Androidos telefonra akarom. Most. 852x480 felbontás (Baldurs Gate 2 alapján) éppen elég lenne neki.
-
GeneraL_XTX
veterán
Persze tudom én h vannak jó és erős android tabok, csak abból nem adtak el 3 milliót egy hétvége alatt,és ez csak az új ipad.
Egy szoftverfejlesztő cégnek az az elsődleges platform, ahol a lehető legtöbb embernek tudja értékesíteni a portékáját. Gondolom az android tabok még el sem érték azt a felhasználói bázist amiért érdemes lenne portolni.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Megvan eredetibe, feltettem minden patch-et, hadjárat indítása után 1 perccel reccs...
Akár zsinórban 10-szer is... Gyak játszhatatlan. Az, hogy a menübe 100*-os sebességgel pörögnek a kavicsok, meg a hajók, az egy mellékes dolog.
Hír:
Nem akarok negatív lenni, de én egy új résznek jobban örültem volna. Haegemonia óta nem játszottam jó magyar űr-stratégiával. Nekem a sztori az egyik legfontosabb. Multi nemigen érdekel, csak a sztori legyen jó. Akarjam tudni a végét.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
danih
veterán
Az átvezető videókat is tartalmazza?
-
Drizzt
nagyúr
Én is örülnék egy Androidos változatnak.
I am having fun staying poor.
-
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #29 üzenetére
Van egy két erős darab pl.: Asus Transformer Prime... de ezt te is tudod. Gondolom átültetni magát a szofrvert Object-C -re egyszerűbb móka mint az egészet Android platformra. Na mind1, én bizakodva várom, biztos befizenék egyre.
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
olbaidhun
őstag
Üdvözöljük!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
djculture
félisten
Ez a játék is olyan mint a terep2 meg a fingós mortar kombat, kb mindenki játszott vele jóformán aki akkoriban élt
-
Ruuwa
tag
You either die a hero, or you live long enough to see yourself become ported to tablets.
Egy kissé felfrissített PC-s változat engem is lázba tudna hozni.
Valami tréfás, humoros, mégis mélyenszántó gondolatokat magában hordozó, rövid, velős mondat, mely egyéniségem rendkívüli sokszínűségéről tesz tanúbizonyságot.
-
wikings2
őstag
válasz GeneraL_XTX #6 üzenetére
Hogy van átportolva az osztagok irányítása? Jobb-balgombot hogy lehet padon helyettesíteni?
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Lacces
őstag
Win7-re és Linuxra is hozzátok ki. Köszi!
(Nekem az iPad nem vált be, nem tetszik az oprendszer rajta ) -
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #26 üzenetére
Belehet állítani Playen már, hogy milyen kütyükkel kompatibilis. Warezolósok meg magánügy
-
banhammer
veterán
Az Android megint kimarad a mókából.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
steven84
tag
Végre kezd magára találni a Digital Reality!
Most megyek és végigtolom az IG1+2-őt. -
WayneGace
őstag
válasz errorcode06 #18 üzenetére
Win7 alatt is megy? Hm. Akkor felteszem. IG1 is megy win7 alatt? Azt is megszereztem eredetiben.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Misi1979
őstag
Hogyhogy csak ennyit foglal? Ha jol emlekszem, 2 vagy 3 cd-s volt.. Ha semmit nem szedtek ki belole, durvan jol sikerult optimalizalni. Hamarosan wifin leszek, mar veszem is meg
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
BloodyEddie
őstag
válasz errorcode06 #18 üzenetére
Fennvolt a patch, de mégis volt gond. Majd nekiülök valamikor újra, hátha több szerencsém lesz
-
errorcode06
őstag
válasz BloodyEddie #16 üzenetére
Nem fordult még elő ilyen, de megelőzheted a bajt ha pl felteszed az 1.14-es unoffi peccset.
Ezzel stabilabb a játék pl win7 alatt is, de figyelni kell, mert ha 1024*768-nál nagyobbra rakod a felbontást, a tervező képernyőnél kidob a játék..."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
MODERÁTOR
Remélem Android -ra is lesz. Nagyon kéne
-
SzlobiG
félisten
Kedvenc játékom volt amikor megjelent meg is vettem azonnal imádtam.
-
Sleed
aktív tag
Még most is járunk esténként 4-5en multizni, akit érdekel, kaparja elő a játékot és rakja fel az 1.14es patchet [link].
Ez az alap irc-t is beállítja a magyarra a játékon belül, csak connectelni kell.
Úgy este 8tól szoktunk játszani kifulladásig.
SleeD -
Dyingsoul
veterán
Nagyon bánom hogy nincs igazi folytatása az IG2-nek. Az 1-el is játszottam, de a 2 volt számomra az igazi. Igazán készíthetnének egy nem túl sok újítást hozó új részt.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Brutális eb
addikt
válasz GeneraL_XTX #6 üzenetére
Hmm ha olvastad a legutolsó ipad tesztet a mobilarénán tudhatnád már most is retina felbontású a cucc.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
BloodyEddie
őstag
Van benne multi? Lesz magyarul?
-
kiskaktusz
addikt
Mekkora játék volt ez annó...
Fifa 96ot kérünk még meg az IG1-et is Aztán már csak egy iPad beszerzésén kell törnöm a fejem.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Polllen
nagyúr
Jézus, a végén képesek lesznek rávenni, hogy a mostani tab-m becseréljem egy ipad-re...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
GeneraL_XTX
veterán
Instant get volt, nagyon jó port lett, le a kalappal. Mondjuk lehetne magyar nyelvű, meg a retina felbontást se vetettem volna meg, de így is aranyat ér
-
wednesday
őstag
Nagy kedvencem mind a két rész. Még ma is megállja a helyét, megfelelő kikapcsolódást nyúlt, talán az űrcsatákat leszámítva. Azon azért nyomott hagyott az idő a nulla taktikai lehetőséggel, "felállt" a 2 sereg az űrben és osztották egymást. Csak az erősebb hajók és fegyverek számítottak.
-
Angel1981
veterán
Mennyi kellemes emlék jutott most eszembe!
-
Zsoccc
senior tag
Hamarosan kipróbálom, és beszámolok róla.
-
big-J
őstag
nagyfelbuntás?
hát aggyák már ki windoszhét kompatibilisbe is !!!
-
Kasya
nagyúr
Örvendetes...De egy PC-s expansionnek jobban örülnék
Csak emiatt nem fogok Ipadet venni, de elgondolkodtam pár másodpercre
Multi is lesz benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.