Hirdetés
- EAFC 25
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Várom már! A MK széria kortalan, nem lehet megunni...
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
Gergosz2
veterán
és hol marad az amikor óriás koponyát varázsol?
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Dtomka
veterán
A mortal 1 nagyszerű játék volt. A 2. rész viszont még jobb lett
Sulis koromban (nem ma volt ) a Mortal 2 vel játszottunk rengeteget super Nintendo-n. A VII kerületben volt egy hely, ahová jártunk már nem emlékszem 1 óra mennyibe került. Akkoriban mindenki ezzel játszott. A többi rész már nem tetszett annyira...Ezt lehet, hogy ki fogom próbálni.[ Szerkesztve ]
-
gyurcio
tag
Mi Shang Tsungot hívtuk seggszőrnek
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
válasz Liquid Snake #19 üzenetére
Jól tudsz számolni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Liquid Snake
aktív tag
Scorpion után ő harmadik kedvencem!!!
A Hideo Kojima Game
-
gabber01
addikt
COME OVER HERE!
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
saelin
veterán
válasz Döglött Róka #13 üzenetére
Reptile tutti benne lesz! Érzem.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
sad_Vamp
őstag
válasz Anonymus X #6 üzenetére
Shang Tsung képességei a 2esben voltak a legjobbak, de kinézetre a 3asban volt a tuti. Imádtam legjobb karakter, azóta nem szeretem amióta elvették tőle a 3as koponyázáást (hátra hátra hátra előre előre előre alacsony ütés .... ha jól emlékszem)
macilaci78: Szerintem aki magyar nyelvű az mind Kung Lajosnak hívta Lao-t így adja magát egyértelműen.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Döglött Róka
veterán
válasz piRate_nEx #12 üzenetére
Fujdeutalom kenshit Ez a szep ebben a jatekban
Én reptilet es cyraxet varom, elmeletileg a 9ben egyik sem halt meg.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
piRate_nEx
aktív tag
Akkor most imádkozok Kenshiért. Legnagyobb badass az egész sorozatban. Na meg tudok is vele játszani.
The glass is already broken.
-
pohár
félisten
ú, az a deepthroat a végén
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
AS
félisten
Főleg hogy eleve 18+ os játék
Kivégzések miatt nem ajánlott gyengébb idegzetűeknek .Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Habugi
addikt
Szeretnék újra annyi idős lenni, hogy ezt a marhaságot élvezni tudjam, bő 10éve már nem adja.
Régi szép idők, általánosban mindig annál gyűltünk fel közvetlen suli után SNES-(ek)en tolni a Mortal 1-2t, akinél épp nem voltak otthon a szülők.., orrvérzésig.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Gstyler
senior tag
Még több, mint fél év... de k*a messze van
-
Anonymus X
tag
Quan Chit ki nem állhatom, de pont ettől jó karakter számomra. Bőven több van benne, mint Shang Tsungban. Shang Tsung nekem az öreg fószer, aki visszakapta fiatalságát, de mégis mindig elp***ázzák.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Def26
félisten
Shang Tsung volt a legjobb, szerintem.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
batai15
félisten
Jól nézett ki, de nem tudtam vele játszani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagy kedvenc volt.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest