Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Pedig a konzolverziók előbb elkészültek, mint a PC-s, persze lehet, hogy némi optimalizáció még hátravolt link. Hivatalos infót nem találtam, hogy mi volt a fő platform, de én még mindig inkább X360-ra tippelnék. Azt is tudom, hogy voltak olyan tervek, hogy a WaW nem jön PC-re, ahogyan a 3. rész sem jelent meg.
Silenzio
Az új Prince of Persia meg nagyon jó lett, attól mert nem lehet benne meghalni még bőven van benne kihívás. Nem értem, hogy mi ez az ellenszenves hozzáállás a játékosok részéről, a Two Thrones szerintem sokkal gyengébb volt, mint az új rész. Mennyit játszottál vele, hogy ilyen negatív véleményed van róla? -
Gyusz
őstag
Én ezzel tisztában vagyok, azért is hiányzik egy csomó idei nagy név a listáról, de a legtöbben csak ránéznek majd erre a top 10-re és beírják, hogy XY miért nem szerepel rajta.
Szerintem a COD4 is elsősorban konzolokra készült (a második rész óta lehet ez így), de az Infinity Ward jobb munkát végzett a PC-re való átültetésnél (bár szerintem maga a játék is jobb, mint a WaW). Egyébként én is hasonlóan vélekedem, azon nem igazán éreztem, hogy nem a PC volt az elsődleges platform.
-
Gyusz
őstag
Azért ilyen a lista, mert azon játékok top tízes listája ez, ahol az elsődleges platform a PC volt. Így kapásból kiestek az elsődlegesen konzolra készülő játékok, mint a Fallout 3, GTA IV, Far Cry 2, stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gran Turismo
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM