Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
válasz
Riddick77 #10 üzenetére
Szted az uj hw, csak a felbontas novelesere jo? Mert akkor sok ertelme nincs a generaciovaltasnak. Ha meg nem csak arra, hanem mondjuk jobb szimulaciora, szebb effektekre, kifinomultabb ai-ra whatever, akkor 2 gen. mulva is minden jatek ugy lesz megirva, hogy mind a harom generacion tokeletesen fusson? Ergo implementalnak 3x AI-t, 3x reszecske simet, 3x kulonbozo meretu texturat, 3xmindent stb? Ez mennyire realis?
Atok
-
BiP
nagyúr
Oh, ok. Én a Slim-re gondoltam, erről a Scorpio-ról viszont nem tudtam. Sorry.
Akkor úgy elég lesz egy ideig, ha tényleg megvalósul
(Viszont az új PS4 még mindig kevés lesz, ha "csak" a mostani dupláját hozza. Bár kétségkívül nagy ugrás lenne az is. Majd meglátjuk).(#12) Sennalacy: Na igen, ez érdekesen alakult. Régóta ott volt a WQHD (1440p), de baromi drága volt hozzá bármilyen monitor. Aztán berobbant a 4K, ami már megfizethető (tévében legalábbis), és egyszerűen átugrott egy lépcsőt, így azonnal 4x annyi képpontot kell megmozgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az átalakult fejlődés az Electronic Arts elnöke szerint meghosszabbíthatja az aktuális generációt.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest