Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Egyedüli különbség a kb dupla annyi FPS, bár azon nem csodálkozok.
Mondjuk mindegy, visszakérni nem fogom az árát, de kár érte, ha nem kezdenek vele valamit.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
djculture
félisten
Elhiszem de elég vicces a sok csak 3 euroba kerül hozzászólás itt meg a steamen is. Gyakorlatilag akinek a régi megvan 3 euro-t kiad egy sokkal rosszabb le butított verzióért. Nagy biznisz tényleg.
Dead Island definitive nyavajával szintén ez van amúgy. Megvettem és annyira definitive edition hogy abba is sokkal rosszabb a grafika, fények effektek hiányoznak.
[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
Ez egy rosszul sikerült "felújítás".
Az AO eltűnt a játékból, a fények és árnyékok is sokkal rosszabbak lettek.
A sebesség pedig ne tévesszen meg senkit, az a grafikai butításnak és az FSAA hiányának köszönhető (a videóban a Redux FXAA mellett futott). -
kriszpontaz
veterán
Annyira azért nem jó játék hogy érdemes legyen újra megvenni...szerintem. Nekem is ott virít 3€-ért, de kösz, nem. Nekem nem ér ennyit sem, főleg hogy szinte ugyanaz mint az előző + 1 katana.
Ha jópofák lettek volna, ingyen adják azoknak akik már megvették, mint a felújított motoros (DX11) Shadow Warriorral csinálták.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz laceszgamer #5 üzenetére
Ha a Shadow Warrior megvan, akkor is annyi. Bár képek alapján akinek megvan az eredeti, az nem nyer sokat vele, a Steam-en lévők alapján nekik biztos nem ér 3€-t sem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
laceszgamer
addikt
3 eurot bőven megért. Majd télre jó lesz.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
MODERÁTOR
20 dollárért látom a US store-ban (PS4), de a magyarban semmit nem találni. Csak később, vagy a mi régiónkban egyáltalán nem lesz elérhető?
-
djculture
félisten
Grafikai javulás a nullával egyenlő cserébe fixálva van konzol módra az fps pc-n is, plusz rengeteg hiba van benne ami a régi verzióba nem volt, hülyeség érte fizetni.. Refundoltam én is. Tipikus bevétel gyűjtő játék csak mióta van refund rá is bsznak az ilyen kókánykodásokkal.
Érdemes elolvasni a értékeléseket, persze jó részt arról szól hogy 3 euróban van igy a gagyi is dicsérendő. De vannak értelmes hozzászólások is akik leírjak hogy nem egy részen még romlott is a grafika és milyen hibákkal találkoztak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest