Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Egyedüli különbség a kb dupla annyi FPS, bár azon nem csodálkozok.
Mondjuk mindegy, visszakérni nem fogom az árát, de kár érte, ha nem kezdenek vele valamit. -
djculture
félisten
Elhiszem de elég vicces a sok csak 3 euroba kerül hozzászólás itt meg a steamen is. Gyakorlatilag akinek a régi megvan 3 euro-t kiad egy sokkal rosszabb le butított verzióért. Nagy biznisz tényleg.
Dead Island definitive nyavajával szintén ez van amúgy. Megvettem és annyira definitive edition hogy abba is sokkal rosszabb a grafika, fények effektek hiányoznak.
[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
Ez egy rosszul sikerült "felújítás".
Az AO eltűnt a játékból, a fények és árnyékok is sokkal rosszabbak lettek.
A sebesség pedig ne tévesszen meg senkit, az a grafikai butításnak és az FSAA hiányának köszönhető (a videóban a Redux FXAA mellett futott). -
kriszpontaz
veterán
Annyira azért nem jó játék hogy érdemes legyen újra megvenni...szerintem. Nekem is ott virít 3€-ért, de kösz, nem. Nekem nem ér ennyit sem, főleg hogy szinte ugyanaz mint az előző + 1 katana.
Ha jópofák lettek volna, ingyen adják azoknak akik már megvették, mint a felújított motoros (DX11) Shadow Warriorral csinálták.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz
laceszgamer #5 üzenetére
Ha a Shadow Warrior megvan, akkor is annyi. Bár képek alapján akinek megvan az eredeti, az nem nyer sokat vele, a Steam-en lévők alapján nekik biztos nem ér 3€-t sem.
-
laceszgamer
addikt
3 eurot bőven megért.
Majd télre jó lesz.
-
20 dollárért látom a US store-ban (PS4), de a magyarban semmit nem találni. Csak később, vagy a mi régiónkban egyáltalán nem lesz elérhető?
-
djculture
félisten
Grafikai javulás a nullával egyenlő cserébe fixálva van konzol módra az fps pc-n is, plusz rengeteg hiba van benne ami a régi verzióba nem volt, hülyeség érte fizetni.. Refundoltam én is. Tipikus bevétel gyűjtő játék csak mióta van refund rá is bsznak az ilyen kókánykodásokkal.
Érdemes elolvasni a értékeléseket, persze jó részt arról szól hogy 3 euróban van igy a gagyi is dicsérendő. De vannak értelmes hozzászólások is akik leírjak hogy nem egy részen még romlott is a grafika és milyen hibákkal találkoztak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az eredeti kiadás csak PC-re volt elérhető, az új verzió már PS4-re és Xbox One-ra is beszerezhető.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest