Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Ne is mondd, tavaly ősszel csak miatta vettem PS-t megint és ugyanígy éreztem a végére.
Idén megint őszre van tervben egy PS(még nem tudom hogy FAT vagy PRO legyen), igaz nem csak emiatt hanem van már pár játék amit be kéne pótolni.
Aztán ez már lehet hosszabb távra marad, mert a jövőévi felhozatal nagyon kegyetlen lesz. (jó értelemben) -
A recept a jól bevált régi, szép megvalósítással.
Jó lesz ez. -
toronyhaz
aktív tag
Majdnem szülinapi vétel lesz.
-
konyi79
addikt
Azta* milyen szép ez a játék, mindig ez ugrik be Uc videót nézve.
-
Nagyon hangulatos az egész. Tetszik.
-
olbaidhun
őstag
zseniális
-
Gery9112
őstag
A táj eléggé hajaz az alapjátékra meg van egy kis "egyszer már láttam" érzés de ha hozzák a szokott minőséget akkor ütni fog a játék. Elvileg jönni fog a coop és a multiplayer mód is ....na azokat nem tudom minek erőltetik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- PlayStation Portal hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest