Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enonlui
tag
hát engem az zavar hogy a coop nézet ketté van vágva. a régieknél ez nem volt. és az volt a mókás...
-
laceszgamer
addikt
Mintha valahol azt hallottam volna, hogy lesz TPS nézet is benne. Mondjuk nekem azzal sem lenne bajom ha maradna a régiben, csak nem csinálják azt, hogy a régi játékok pl 6 pálya / részéből csinálnak 4 vagy 5 pályás részeket, mint tették pl az Indiana Jones második része esetében.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
dreampage
HÁZIGAZDA
Erre azt hiszem, benevezek, ha jó lesz, és nem erőltetik túl a nem éppen élvezetes open-world mechanikákat. Legyenek ügyesen felépített, ötletes (lineáris) pályák egy-két csavarral, de ne unalmas nyílt terepek. Amúgy minden adott hozzá, hogy szuper játék legyen.
A játéknak soha nincs vége.
-
mike1334
veterán
Remélem újítanak, és nem olyan lesz a játékmenet, mint az eddigi lego játékokban
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest