Új hozzászólás Aktív témák
-
deakpeti
tag
Errol a jatekrol nem is tudtam
-
Azt tudtam, hogy itt kirito rokonsaga van jelen, attol meg nem lesz jobb az AW. Konyorgom, vagy legyen komoly, vagy ne is probaljak meg komolyan venni magukat, mert az arcom kaparom a felemas szenvedestol. Mintha az eva shinji lenne egy nevetseges malacba oltva, csak itt meg a tortenet is egy kupac tragya.
-
Cythyel
senior tag
hát az AC az nekem olyan 1* megnéztem és fogtam a fejem hogy ezt most minek kellett...
a SAO sorozatot meg folytatni fogják amíg az író kiad újabb köteteket... mondjuk jelenleg valami SAO mozifilmről hallok ezt-azt, bár ez valszeg megint csak egy SAO II recap mozi lesz mint az első esetén...
SAO Hollow Fragment meg Vita után kijön normál ps-re is hamamarosan, úgylátszik hogy a Lost Song-ról egyenlőre lemaradtam... -
Inkabb az animet folytassak
-
VooĐoo
tag
Két Limited edition gép is jön a játék mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A PS4-re és PS Vitára érkező alkotás elsőként Japánban jelenik meg, de szinte biztos, hogy érkezik majd a nyugati kiadás is.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB SSD
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Eladó PS5 Streaming bundle
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest