Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Kár, hogy még mindig az ősrégi írógépekhez kitalált sor és oszlopelcsúsztatást használják...
Nemreg "osztogattak" Massdropon, 2 nap alatt elfogyott a felkinalt 10db
valamilyen mátrixhoz közelebbi bilentyűzet-elrendezéssel, ergonomikban még érdekelne is.
Neten hegyekben allnak a kulonbozo tervek, pl. Key64, ErgoDox, stb.
Utobbi annyira nepszeru, hogy rakat kulonbozo felkesz epitokeszletet is lehet kapni, amit neked csak ossze kell legozni a neked tetszo kapcsolokkal, kupakokkal.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Hajaj, masfel evig hasznaltam egy L Cordless Desktop Comfort billzetet.
2 ev utan megszunt mukodni, hiaba tettem bele vadiuj elemet.Aztan melohelyen egy szinten 27MHz-s HP Bumblebee is ugyanigy halt meg masfel ev utan, de azt a BTC gyartotta. (mint a legtobb brand PChez szallitott billzet+egeret, szoval L csunyan benezte az OEM uzletagat, most meg sirnak, mnt a furdos qrva, hogy nincs eleg forgalmuk.)
2.4GHz-s Unifyingos L K750-nel mar nem voltam ilyen szerencses, az egy honap alatt kinyirta a benne levo toltheto gombelemet
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Oke, de ledek kozott is van minosegi elteres. Felolem meg gyarthatjak akarhol, dzsunkas akkor lesz, ha vacak.
LED kelloen binaris megbizhatosagu: ha tul nagy aramot adsz ra, onnantol nem mukodik.
Magatol nem szokott tonkremenni.
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
RGB LEDeket linkeltem, nem komplett dzsunka billzetet.
Tegnap lattam valami kinai elektronikai hulladek tesztet a Logouton, inkabb nem alltam neki kommentalni.
Ja, amugy Logitech is Kinaban gyartat mar ezer eve.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Tigerclaw #25 üzenetére
Nem csak a karaktert kell megvilágítani a billentyűk tetején, hanem a billentyűzet kontúrját is láthatóvá kell tenni.
Fekete alapon fekete arnyekokat nehez eszrevenni.
Miota lecsereltem a billzetem kupakjait feherre, azota sotetben is meg tudom kulonboztetni az egyes gombokat.
Arrol nem is beszelve, hogy a feliratok is olvashatoak a TV fenyenel...(Nem tudom, akarjak-e rendelni 200db RGB LEDet az epulo billzet projektemhez. )
-
nyunyu
félisten
Beszantottak az olcso OEM termekvonalukat, mondvan nem keresnek rajta eleget.
Erre a premium vonalat meg ugy arazzak, hogy nem lesz aki megveszi, igy azon sem fognak keresni.
Meg par ilyen huzas, es mennek a lecsoba, hiaba volt valamikor nagy nev a Logitech.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest