Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Igazad van, hogy keresnek rajta. Az viszont biztos, hogy amióta van WS széria én használom és a mai napig egy sem ment tönkre. Elvileg 24 órás működésre szánják, ami nem azt jelenti, hogy nem mehet a többi így, de gondolom ebben egy két stabilabb alkatrészt tettek. Én elégedett vagyok vele, bár ennél a supermicro még stabilabb.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
M@trixfan
addikt
Elég korrektül néz ki. Azt viszont nem tudom, hogy egyprocesszoros rendszernél milyen munkaterületen számít többet ez a foglalalt mint egy sima 1155?
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
grunge
addikt
Az én munkaállomásomba is jöhet...egy DELL Optiplex 780ast nyüstököm még mindig.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
JanR
addikt
Nagyon tetszik
-
KAMELOT
titán
Jó kis lapocska. Olyan 100-130K körül lesz.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
törölt tag
WS-> pénzt lehet vele keresni-> +20K
130 az RE2-volt megjelenésekor jó pár éve, ami csak egy xaros "gamer" lap volt
Nem tetszik hogy körbe kellett bordázni, csövezni, nem jelent jót.
A gyártó mintegy a megbízhatóságot emelve implementálta az ASUS Dr. Power technológiát, mely a tápegység által biztosított feszültségeket monitorozza, és megpróbálja prognosztizálni az esetlegesen bekövetkező tápellátási zavarokat, illetve hibákat. Ezzel inkább elrettentenek, valószínű hogy egy 5000Huf-os 600W-os táppal is menni fog a quad sli
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
A déli hídon az full alumónium borda? Nem lett volna jobb kisebb mélyedéseket belemarni? Ha már a hőleadás a cél
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
llewwwi
csendes tag
Engem csak az ara erdekel,persze ugysem veszek .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest