Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
A héten már döntenem kellene melyik airfryert veszem, az biztos, h Philips lesz, már csak a méreten variálok. Néztem a HD9270 tipust 6 liter kuponnal jo áron, de azt néztem, h már kb 4 éve kijött. Most van egy uj NA321 es ami uj kiadás, ezért hátha fejlettebb a müködésben, nagyon bejön a kinézete is, kb ugyanannyiba kerül kuponnal mint a másik, viszont csak 4,2 literes.
Aki tapasztalt a Philips gépekbe, 1 max 2 före elég lehet a 4,2 literes? Sült husi meg krumpli. -
szonti
aktív tag
Egyedül vagyok, max két főre kellene. Wifi stb nem nagyon érdekel, betekintö ablakra gőzöm sincs, h van e szükség, ha strapabirobb amibe nincs, akkor inkább nem. Hely miatt nem akartam túl nagyot venni, de amúgy elfér a nagyobb is.
Jol vettem ki, azért inkább Philips felé nézelödjek szerintetek is? -
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Airfryer vásárlását tervezem, nagyon nem vagyok otthon a főzés világában sem, uh sokat nem tudok ezekröl a gépekröl sem. Egyszerű csirkemell sütés a cél, valamint sültkrumpli. A kosarat mosogatógépben tervezem elmosogatni olyan 4 liter körülit gondoltam.
Amiket kinéztem Xiaomi illetve Philips gép:
[link]
[link]
[link]Tudnátok segíteni, h melyik lenne a legjobb választás? Én a Philips felé hajlok, így tudatlanul.
Köszi a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest