Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
És tényleg lehet 3-an játszani, sőt botkormányt is elfogad! (Később majd letesztelem, hogy egyáltalán alkalmas-e arra,hogy normálisan játsszak vele.)
Bizonyíték.[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
FefeeX
veterán
válasz mongoose123 #22 üzenetére
És nem is kerül és került soha 10ezer forintba...
-
mongoose123
aktív tag
azt nem értem hogy miért nem képes minden gyártó ilyen szintú játékot kiadni ez a játék nagyon élvezhető szép grafikával és nem lehet unatkozni elötte.
-
elithun
őstag
Nekem csak 1 billentyűzetem és 1 gamepadom van, így tudunk ketten játszani. (Mondjuk gamepaddal varázslót ne próbáljatok, mert szenvedés az egész.)
Azt nem tudom, hogy ha több billentyűzet ill. több gamepad van a géphez csatlakoztatva akkor lehet-e hárman játszani. Ezt valakinek le kell tesztelnie akinek van megfelelő számű hardvere, viszont már ketten is hatalmas élmény együtt játszani.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Sirandrish
legenda
1,2,3as gombokat be lehe lőni akár 4,5,6-ra is..bár az egér már tényleg húzósabb téma
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
FefeeX
veterán
válasz Sirandrish #16 üzenetére
jah, az egér szűkebb keresztmetszet (no meg az 1-2-3mas gombok)
-
FefeeX
veterán
ha van gamepad csatlakoztatva a géphez, akkor aktív a következő player, és annak megfelelően, hogy mennyit észlel, engedi tovább
Kipróbáltam
(nálam mondjuk csak 1 billentyűzetről játszót enged - gondolom, ha több billentyűzetet jelölök indításkor, akkor lehet felöldani a korlátozást...)Most már csak egy játszótárs kellene
-
Sirandrish
legenda
és gamepad? mivel elég kevéske gomb kell hozzá elég lehet 1 bill két embernek is (mint az MK4nek pl )...
Szóval gamepadot dugtál már rá?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gybazsi
senior tag
Sztem ez volt a tavalyi év 1ik legjobb játéka. Mindenképpen érdemes kipróbálni.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
elithun
őstag
válasz Sirandrish #11 üzenetére
Az első részt egyedül vagy 2-en lehet játszani. Ja és, hogy tiszta legyen: a játék során nem a kiválasztott karaktereddel kell menni (pl.: lovag) hanem külön gomb van a váltásra, így helyzethez mérten választhatod,hogy melyik karakterrel mész. Íme egy demonstráció arról amiről beszélek: link
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
akangels
tag
Offline koop hoz nem kell semmi más csak 1 bill és 2 game pad^.^ igaz én próbáltam több fajta game paddal és van ameiken az ijjászal nem nagyon lehet célozgatni csak jobb és bal oldali sarkokba vagy gyengén hátra és előre lőni bill+egér kobo a legjobb ha a varázsló neki elég sok szerepe van én is haverokkal toltam végig a játékot^.^
-
elithun
őstag
Ahogy látom sokban nem változik a 2, ami nagyon is jót jelent, mert az 1 is remek játék volt. MustHave!
-
Sirandrish
legenda
-
Prof01
veterán
Hmm, azt hiszem kipróbálom az 1et.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
félisten
A végén láttátok?
+500% rainbowsEgyébként nagyon jó játék, és szinte minden steames leárazásban ott van max 4€-ért.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
FefeeX
veterán
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Oh, az van nekemis, 1 Cordless Rumblepad, 1 régi Maxfire meg 2 X360 kontroller, amihez most veszek PC csatit... Mondjuk jó lenne lanosan is azért...
-
Sirandrish
legenda
Utánnaolvastam mert engem is az offline coop érdekelne leginkább és állítólag nem kell más hozzá csak gamepad..ergo 1 emberke billen + 1 emberke gamepadon tudja tolni..
Ami nem is lenne rossz mert nekem van elfekvőbe PC-s gamepadomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
FefeeX
veterán
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Oh, pedig óriási, meg nagyon szép is...
Mondjuk az offline multi nálam kimaradt, arra kíváncsi lennék, hogy kell...
Két gép vagy hot seat? Ha két gép, akkor esetleg hamachival neten? -
Sirandrish
legenda
Ez nálam valahogy kimaradt de megpróbálom pótolni mert nagyon jónak néz ki
-
akangels
tag
Jejejeje még mindig azt mondom hogy ez a legjobb offline koop ban játszható játék 1 része nagyon jó volt akinek nem volt még rá alkalma az feltétlen próbálja ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest