Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Valaki segítsen nekem pls, aki még tudja! A magyarítást felraktam, de sajna nincs hang és a felirat is csak éppen felvillan! Emlékszek, hogy van rá megoldás, csak nem tudom, hogy mi! Pls segítsetek ha még valaki emlékszik rá!
Kösztönöm előre is! -
Kassadin
addikt
válasz medvezsolt #46 üzenetére
Az ott egy farönk, amin a tetején gyertyacsonk ég? Ha igen, akkor próbáld meg a tolvajjal megkampózni s ráugorni.
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz medvezsolt #46 üzenetére
Nem emlékszem erre a feladványra. De már túl vagyok ezen úgy rémlik. Merre akarsz továbbjutni? Felfelé, a kerék fölé?
-
medvezsolt
senior tag
Ezt nem vágjátok véletlen? Egyszer nem akadtam el még.. de ezt nem birom megfejteni
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
chatran
őstag
válasz medvezsolt #44 üzenetére
Csodás, akkor mindenkinek megy rendesen. Reszkethetnek a goblinok.
-
medvezsolt
senior tag
válasz GegeWarrior #43 üzenetére
oooh nahát én is köszönöm!! Ha a játékon belül rakom Magyarra akkor tökéletes, ha jáétkon kivül akkor nem..
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
GegeWarrior
senior tag
válasz medvezsolt #39 üzenetére
Tényleg, most már nekem is jó
Játékon belül állítottam át magyarra és tökéletesKöszönöm a segítséget.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Valaki tudja, hogy a dobozos verziót lehet-e Steam-en regisztrálni?
E szerint nem, de hátha csak nem update-elték a listát.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
medvezsolt
senior tag
Oké. Rájöttem. Valamiért abszolúte nem gondoltam rá. A Magyar szövegezés miatt van a probléma. Ha indításnál átrakom Angolra, akkor tökéletes minden..:s
-
chatran
őstag
válasz medvezsolt #37 üzenetére
Nekem ezek a problémák nem jelentkeznek. Ha lesz időm elküldöm a beállításaimat. Annyira emlékszem, hogy mikor indítom a játékot, feldobja a beállítások menüt és ott a Language résznél Custom van.
-
medvezsolt
senior tag
válasz GegeWarrior #35 üzenetére
Írogattam a Frozenbyte fórumán és azt a alap ötletet mondták, hogy próbáljam le ellenőriztetni a játék fájljait Steamen, mert lehet, hogy korruptálódtak az audió fájlok...
-
medvezsolt
senior tag
válasz GegeWarrior #35 üzenetére
Tehát neked nem N-es Windows 7-ed van.Akkor viszont furcsálom, hogy ez a hiba nem mindenkinél van.
Most komolyan, írjon már be az akinek nem kapkodja el a szöveget és beszélnek is a karakterek nem csak tátognak. MERT kizártnak tartom, hogy a fejlesztpk ezt direkt így csinálták volna és azt is kizártnak tartom, hogy nem vették még észre ezt a szembe ötlő hibát.. Fura...
Biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy mint az 1ben, ebben is vannak menet közben ilyen vicces beszólások, magyarázkodások, stb. Ez nekem mind hiányzik...
[ Szerkesztve ]
-
GegeWarrior
senior tag
válasz medvezsolt #34 üzenetére
Nálam is megjelenik ez a hiba.Szalad a szöveg.
Ha megtalálod a megoldást szólj kérlek.
Nem mintha nem volna egyszerű a játék története,mint a százas szög.
De ha már van magyar szöveg legalább lássam.Nekem van media player alapból.
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
medvezsolt
senior tag
elárulom, ha a Windows Media összetevők nincsenek fenn a gépen, akkor a trine 1-ben se kép se hang az átvezető videókban, mert a játék azt használja, biztos vagyok benne, hogy a második részben is köze van ehhez, na de majd kiderítem valahogy
-
chatran
őstag
válasz medvezsolt #32 üzenetére
Mint írtam nekem semmi gondom a játékkal. Erről a Win7 N-ről most hallok először.
Rákerestem és azt írja, hogy csak abban tér el a Win7-től, hogy nincs benne mediaplayer.
A Steam a játék első indítása előtt általában minden szükséges programot letölt és feltelepít. Nem tudom nálad mi lehet a probléma. Talán valami windowsos codec hiányzik. -
medvezsolt
senior tag
így van
1.10 ezt irja ki nekem is a főmenüben. Tehát nálad a játék közben beszélnek a karakterek és nem kapkodják el a szövegezést?Egyébként kapcsolatban lehet akkor ez a probléma avval, hogy nekem Windows 7 N-es verzióm van, amin alaból a Trine 1-ben pl. nincsenek videók, mert hiányoznak a Windowsból a Windows Media összetevők. Aztán feltettem egy Média csomagot, lehet hogy még valami hiányzik és ezért baszakszik a Trine 2..:S
Valaki tud megoldást esetleg?
-
chatran
őstag
válasz medvezsolt #30 üzenetére
Nekem nincs semmi gond a játékkal. Feltetted az összes patchet? 1.10-nél jár már.
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nálatok nincs e olyan hiba. hogy a játék közbeni szövegezéseket túl hamar elkapkodja a játék és nem bírom elolvasni. Plusz szerintem hangosan mondaniuk is kéne nem csak elkapkodva kiírni...
Ez valami bug? Talált már rá valaki megoldást?
-
chatran
őstag
Elvileg ma este jelenik meg Steam-en. Mivel játszottam a bétával, nálam már letölthető a Full. Sajnos nincs hozzá magyar felirat.
A dobozos magyar feliratos változat december közepén jelenik meg, remélem onnantól a Steamesben is elérhető lesz a magyar nyelv. -
fasirTTT
őstag
válasz Mr.Csizmás #13 üzenetére
értem, köszi a választ.
még átgondolom BF3 mellett nem hinném h sokat tolnám ezzel -
manoarc
senior tag
Isteni játék , kötelező darab
{。^◕‿◕^。}
-
válasz Mr.Csizmás #20 üzenetére
Utánanéztem, és most ez alapján úgy néz ki, hogy első körben Steam only lesz, vagyis a dobozos regisztrálható lesz (sőt, majd kell is) Steam-en.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mr.Csizmás
titán
tuti, mert a metro2033-at is dobozosan vettem meg, de az egészből csak a serial kellett, hogy steamen beregeljem....de ha nem vagy benne biztos, várd meg amíg megveszem
szerk.: akkor fene tudja. steamen olcsóbb mindenesetre.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
chatran
őstag
válasz Mr.Csizmás #17 üzenetére
CDG-nél 5ezerért előrendelhető a dobozos. Már csak az a kérdés, hogy a dobozos regisztrálható lesz-e Steamen.
A Steames verzió jobb vétel, feltéve, hogy elérhető lesz a magyar felirat. -
chatran
őstag
válasz Mr.Csizmás #13 üzenetére
És a Steames változatban tuti, hogy lesz magyar felirat?
-
GegeWarrior
senior tag
JÓÓÓ!
Olcsóbb, mint az átlag, pláne magyarul, kötelező vétel lesz!REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
maszi99
őstag
Állítólag 4-5 évesek kezébe is simán adható, lehet ennyiért begyűjtöm karácsonyra.
Még úgy sem játszottak komolyabb játékkal (az ő szintjükön).
Magyar feliratnak meg külön örülök, enélkül nem is engednék árusítani semmit nálunk.http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
fasirTTT
őstag
mennyiért dobálhatják majd szerintetek ?
-
Kassadin
addikt
válasz Mr.Csizmás #9 üzenetére
Dobozosan cdg-ben olcsóbb.
-
DonMuscle
csendes tag
Ez jóó! Videók alapján tetszik a 2. rész. Az meg, hogy magyar is lesz zsír!
donmuscle felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Televan74
nagyúr
Az első rész kimaradt az életemből. De a második részt begyűjtöm.
Mindenbe beleugatok!!!
-
wikings2
őstag
Az első rész lekötött sokáig. Nem sok offline játék van ami ilyenre képes nálam. Szeretettel várjuk a második részt.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Mr.Csizmás
titán
most függtem 1,5 órát az első részben, addiktívabb mint a sör
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
wednesday
őstag
Ez jó hír.
Érdeklődéssel várom a 2. részt. -
Kassadin
addikt
Az első rész valami fenomenálisra sikeredett, várom a kövi részt. A magyar felirat meg még hozzádob egy kicsi pluszt.
-
errorcode06
őstag
Örülök neki.
Bár az egynek sem volt valami hűdenehéz nyelvezete."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Mans20
addikt
Végre megszántak minket és kapunk feliratot,tök jó.
-
Gude
senior tag
Részemről nagyon város a 2. rész.A magyar feliratnak meg örülök.
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- XPEnology
- Adobe Photoshop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest