Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Na most letörtem, mint a bilifüle, vártam, elleszek vele jó ideig, de így...na majd nézek yt videót, h milyen + teszteket és ha üti a szintet megveszem, ha nem, akkor keresek vmi mást.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
twollah1976
őstag
Mar beraktam a kivansaglistamra a Steamen.
Az elso ket resz megvan es eleg sokat jatszottam veluk.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
reelc
veterán
Épp ezt akartam írni.
Már régen elbocsátották az eredeti csapatot.
Lett volna az az MMO féle vagy mi, ami 2019-ben jelent volna meg.
Aztán kukázták a koncepciót, és átkalapálták single playerre.
Nem vagyok híve a hosszú Early Accessnek, de 1 nap híján csak 4 hónap EA? Nem kevés ez egy kicsit? Koncepcióváltással együtt? Ha még most is rakják a tartalmat bele, a teljes játék mikor lesz tesztelve?Szerintem sosem a mennyiség volt baj az ARPG-kel, hanem a minőség.
Idén volt egy Wolcen, meg egy Pagan ami akkora siker volt, hogy átnevezték és kivették a multit belőle.A Hadesnek jó értékelései vannak, de a roguelike nem kenyerem.
A NeocoreGames dolgozik valamin, ez friss infó. Hamarosan leleplezik, min. -
Prof
addikt
Az eredeti runic gamesbol mar nem sokan vannak benne. Valamint dupla aron akarnak eladni kevesebb tartalmat.
Kb nulla supportot kaptak anno a Torchlight jatekok a fejlesztotol, nem egy Wow szeru Diablo.
Az, hogy fennmaradtak kb a modereknek koszonheto.Nem varok tole sokat, mert akar MMO akar akcio RPG az mindig visszaut (lasd Wolcen etc)
Szerintem beta allapotban lesz kiadva, lelek nelkul igeretekkel. -
pachito
őstag
Valamiért nem engedik el ezt a Torchlight vonalat, nekem már a 2. résznél megfáradt ez a sorozat de hát ők tudják..
-
kwzatz
őstag
Early Access már pár hónapja és az utolsó 30 napban sincsenek tőle odáig. Az, hogy lebutított mobiljátékként emlegetik, ami minden tekintetben visszalépés a Torchlight 2-höz képest, nem túl biztató. 2 hét alatt nem hiszem, hogy megváltják a világot.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
őstag
A nagy várakozásban azért nézzetek rá Steamen, illetve nézzétek meg a véleményeket róla. Annyira nem rózsás a helyzet.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
prokxy
veterán
Nagyon várós, jó hír.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ProEvoFan
nagyúr
Akkor ez most ftp?
-
Sirandrish
legenda
Ez már mindjárt ittvan
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest