Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
Nekem is kilépett, de már nagyon nagyon ki akartam próbálni, ezért bevállaltam egy win reinstallt, ami megoldotta a problémát. Természetesen ezúttal nem írtam ékezetes karaktert a felhasználónevembe...
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
varhegyip
csendes tag
A gond az hogy a felhasználói fiók ékezetet tartalmaz. Ezért lép ki. Nálam is ez volt a hiba. C:\USERS\felhasználónév\Documents\Fifa15demo asszem.
-
pr1mzejEE
addikt
Tessék egy 2 órás gameplay annak, akit érdekel. Üdv
ui.: Nekem asztalra tétel után áll le, nem tudok visszamenni játékba..
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Gstyler
senior tag
Kipróbáltam, nálam megy. Szebb meg minden, de valahogy elsőre nem vett meg.
A közönség is jó-jó, de pl egy kiállításomat mutatták közelről miközben a közönség összes résztvevője balra néztek ki, senki nem nézte a kiállítást, senki nem üvöltözött a bíró felé stb.A másik, hogy pl. szögletnél is ua. az animáció játszódik minden alkalommal (mutatják a szögletrúgot, aki aztán felteszi a kezét).
Szóval szép-szép, de van még mit orvosolni.
Egyenlőre még a játékmenetet is szokni kell, valahogy még fura.
[ Szerkesztve ]
-
parampa
aktív tag
FIFA 15 PC minimum requirements
Microsoft Visual C++ Redistributable
Microsoft .NET-keretrendszer 4.5
(#11) RECSKA
Cimbi is letesztelte, sajnos nem volt neki kéznél 4 éves vga.FIFA 15 | MONTAGE | By GAME-MUSIC-HD™ [HD]+ 4K
Konzolon a következö nekszt-nekszt gen-en úgy 8 év múlva...
-
MaddeNNNN
őstag
Nekem a DXCPL-es hackeléssel elindul, de Messinél a töltőképernyőn meg is áll, előtte az EA sports logo meg diavetítéssel jött be...
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
LemPetya
csendes tag
Üdv !
Nekem is leáll ahogy kiválasztom a nyelvet tölt és kilép . Beállításoknál megpróbáltam már mindent, újra is telepítettem és semmi Ablakos módba se megy.Remélem valaki rájön a hiba okára és megosztja velünk mit kell tenni
-
MaddeNNNN
őstag
Nekem is, mint többeknek .Net keretrendszeres errorral nem indul el. újraraktam, frissítettem minden drivert, de sajnos mindig ugyanazt a hibát dobja ki. Pedig nagyon kíváncsi lennék, elviszi-e a laptop. A fifa 14 simán ment közepes grafikán egy core i3 2310M, 4GB RAM és az intel HD3000-es atomerőművel
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
parampa
aktív tag
FIFA 15 Gameplay Intel HD Graphics 4000 720p LOW
800x600 -ba lehet MEDIUM-on is elindul HD4200 -ön.
-
-
GeryFlash
veterán
Tegnap este letöltöttem, megnéztem előtte a gépigényt (minimum 4 mag 4Gb ram stb.)
Nekem meg c2d e6700 5770 1Gb RAM, mondom YOLO ez biztos csak ijesztgetés.
Low grafikán 1280x720-onolyan 30 fps körül ment, mondjuk percenként beszaggatott egy 3 másodpercre, nem volt élvezet játszaniA fű brutálisan szép, a játék maga amúgy nem lett sokkal szebb (felraktam high-ra egy kis diavetítés céljából), de maga a mozdulatok, az arcok talán egy kicsit jobbak.Viszont ahogy kirúgásnál a kapus mutatja hogy menjenek előre vagy ahogy egy kihagyott helyzetnél a játékos veri a földet annyira realisztikussá teszi, hogy a minimális grafikai fejlődést meg tudja az ember bocsátani.
A kapusok védései is jobbak és változatosabbak lettek.
Viszont ez a gépigény akkor is durva, laptopon nem is tudom hogy menne ez, 4 magos laptopok 300 ezer körül vannak, sztem elég sok vásárlótól eleshetnek. Van fejlődés, de az optimalizálás lehetett volna jobb, alig szebb a játék mint a 14, a közönség és a játékosok reakciói valóban sokat dobnak, de nem értem hogy ez a gépigényt miért duplázza meg.Összességében akinek van gépe hozzá annak megéri megvenni, a zenék is jók pl Milky Chance
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
javorb
csendes tag
Letöltöttem PC-re, nem indul! Induláskor Messinél lefagy és rossz a képarány. Az üzenet: "EA FIFA 15 demo működése leállt!". Vki vmilyen ötlet...? Előre is köszönöm!
-
Mate
nagyúr
Demó alapján jól sikerült. Főleg a PC-s kapott most nagyobb módosítást. Konzolon csak finomhangolások történtek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest