Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
gondolom az anniversary edition érkezik,akkor pedíg tuti vétel switchre
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
MikeWazowski
veterán
Annó volt benne vagy 600 órám, hatalmas game. De elölről újra az életemért nem kezdeném el. tekintve, hogy háromszor végig kell vinni, hogy az epic bossok is benne legyenek.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
XuChi
addikt
Azért nem tudod összehozni, mert a PS4 nem támogatja azt a felbontást.
Ezeket támogatja: HDMI 480p, 720p, 1080i, 1080p, and 4K for pictures and videos only
Inítsd el Safe Mode-ban, és álítsd be a 720p felbontást, és akkor a monitor meg fogja tudni jeleníteni a képet.
[ Szerkesztve ]
-
Bocy18
csendes tag
sziasztok . ide is leirom hatha valaki kozuletek talalkozott mar ezzel.
Remélem itt segitsegre talalok mert kezd a t...m kilenni ezzel az egesszel.
A minap vettem egy ps4 500gb-os modellt szep es jo egy 50colos panasonic tv-vel hasznaltam de az asszony kezdett kiakadni hogy nem bir tv-zni igy vettem egy olcso monitort mivel elment a penz karacsonyra (egy LG hd ready 1680x1050) ss akarhogy probalom nem birom osszehozni a ps-el. vettem egy kabelt hdmi az eggyik fele dvi a masik mivel nincs dvi a monitoron/tvn . azt irja ki a monitor hogy eltérő frekvencia 50/60hz-et tudja. Remelem tudtok segiteni szakik mer ezzel fogok almodni az tuti. koszonom a valaszokat elore is. szep estet nektek -
szupermacs
veterán
válasz WhiteWalker #22 üzenetére
Ez gázabb szerintem.
Nem Back Compatible, hogy megvehesse az ember újra. Megvettem régebben PC-re, aztán muszáj voltam 360-ra is, ha a DLC karikkal akartam játszani. Éppen One X vásárlás előtt állok és tegnap néztem, hogy nem fogom tudni használni a már megvásárolt játékot. Újra meg kell venni harmadik alkalommal is. -
WhiteWalker
nagyúr
En is értem amit mondasz, hogy az AAA címhez képest ez féláron van...
De mégiscsak 30 juró... Mikor frissen megjelent játékokat lehet venni most 30 juró körül, Wolfenstein 2, Shadow of Mordor, NFS payback... Tudom akciós árak, de mind frissen megjelent játékok AAA címek.
Szóval nálam a TQ nyitó ára kb 15€ körül lenne. Nagyon sokallom az árát egy 10 éves játékért.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz WhiteWalker #22 üzenetére
Érthetőek az érveid, de sajnos elmúltak azok az idők, mikor egy teljes árú játékot 30 € ért dobnak ki. 60 € egy teljes árú játék alapára, a különleges csomagok meg 100-110€ konzolokon.
EZ nyit 30 € ért pár hónap , néhány gold akció és beesik 10 alá. Mint írtam, akció nélkül 20 € most is Steamen.
És ha úgy veszed ezzel a játékkal tőrödnek elég sokat pár hónapja jött hozzá tartalmas kiegészítő, folyamatosan hangolják PC-n a grafikát és a futást. Bárcsak így törődnének minden hasonló jó játékkal évek múlva is.
Switchen pl ez a stílus EU arculattal hiány sajnos még, szóval egy hiánypótló játék még így is, hogy ennyi idős.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem ezzel van bajom, hanem amit fentebb is írták egy 10 éves játékot adnak ki teljes áron... És jól tudják a profit hajhasz cégek hogy vannak akik ennyiért is megveszik...
És hát ugye erre utaznak a multik... Nekik van bőr a pofajukon.Az hogy később lesz akcióba az más tészta.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz WhiteWalker #18 üzenetére
Nem a szóláson, hanem az ítélkezésen. Ha valaki megvesz egy 10 éves játékot adott gépre , annak oka van. Nem azért veszi meg mert jótékonykodni akar, vagy mert hülye illetve veréb.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Mister_X
nagyúr
Battlefield nem jó hasonlat, mert nem évente jön és bőven van különbség az egyes részek között. Csak a legkorábbiakból, BF4 és BF1 szinte összehasonlíthatatlan, de elemeiben ugyan az.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Shreky
tag
Ez valami vicc? Januárban meg Diablo 1-et hoznak ki, utána meg majd C64 játékokat konzolra 30 Euróért?
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput! :D
-
SlayerSub
tag
válasz Fitzgerald #14 üzenetére
Mint írtam fent meg is vettem, (amúgy 3k huf) és én ki is játszottam, nvidia shielden 120+ órát beleraktam. De sok sebből vérzik a játék, ja és a legjelentősebb eltérés, hogy immortal throne nincs hozzá. Ha annak az árát hozzátennéd a 3k hoz akkor már nincs akkor különbség..
-
félisten
Mert Xboxon , PS4-en nincs akció és ingyen játék gondolod? hallottál már a GOLD ról és a hozzá kapcsolódó akciókról?
Pár hónapon belül belekerül ez is."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Fitzgerald
veterán
Még ha valami teljesen felújított kiadás lenne azt mondanám oké. De vagy 3 éve elérhető már mobilra is, ennek az árnak a töredékéért....
-
félisten
nem veszed meg aztán kész. Aki megveszi annak igénye van rá, ennyi. Ráadásul Switchen kézi konzolként nem igen tudsz ilyen típusú játékokkal játszani.
Egyébként steamen 20 € az Anniversary Edition és továbbbi 20 a ragnarok...[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Vannak normális játékok.Közelmúltból-jelenből kapásból húszat feltudok sorolni.
Witcher 3
Super Mario Odyssey
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Horizon Zero Dawn
PES 2018
új Tomb Raider két része
Middle Earth Shadow of War
Middle-Earth Shadow of Mordor
Borderlands sorozat
Batman Arkham sorozat
Uncharted sorozat öt része
...stb...
Azért nincs minden veszve -
félisten
Ezzel még mindig foglalkoznak, múlt hónapban jött hozzá kiegészítő DLC, szinte annyi tartalommal, mint egy teljes játék. Ráadásul ennél a grafika se elmaradott, ennél stílusnál azért jóval időtállóbb.
-
addikt
És kit érdekel, hogy hány éves? Bár nem ismerem a játékot, de ha jó játék, akkor én is újra megvenném. Szeretem, mikor egy játék előhozza a régi szép emlékeket, s ezért fogom megvenni pl. az AoE Definitive Editiont is.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
félisten
válasz WhiteWalker #5 üzenetére
Veréb...Lövésed sincs a játékról gondolom, hogy szarhoz aposztrofálod, mnket meg verébhez. Én meg az ilyen emberkéket tudnám sok dologhoz...
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Komolyan annak örültök hogy egy 11 éves játék jön a mai konzolokra ??? Ráadásúl 30 euróért ??? Hiába jó a játék, de TIZENEGY ÉVES!!! Ébresztőőőő!!!! Ezt 0.99 centért kéne adniuk!!!
Ezért nincsenek normális címek, mert meg lehet etetni az emberekkel a 11 éves szart is. Minek fejleszteni, vegyük elő az összes régen lerágott csontot, adjuk hozzá két újnak nevezett texturát és adjuk el újra, újra és újra.
-
félisten
Áááá szuper, switchre ezt tuti berántom.Imádom ezt a játékot!
-
SlayerSub
tag
Nem rég tableten kimaxoltam egy karaktert, sokkal jobb volt mint bármelyik androidos hack n'slash.
Azonban support az nem volt, megvetted, tele volt buggal, karakterek közt tárgyat átadni nem lehetett, megcsinálták a gamet és annyi, aztán nem foglalkoztak vele.
Remélem a switches több törődést kap, bár azért lesz bőven előnye a droidos változathoz képest:
- normális control
- gondolom nem fog laggolni ezerrel
- multi
- immortal throne kieg -
leslieke
Jómunkásember
Jöhet! Anno PC-re megvolt, jó lesz újrajátszani konzolon is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- PH! Darts
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Facebook és Messenger
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest