Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
A várakozások mindig felül múlják a valósan nyújtott értékeket. Mindig alá szaladunk a készítőknek, hogy milyen szuper korszakalkotó játék lesz. Én könnyen beszélek,mivel nekem,ingyen van a játék.Egy nyert ezüst kuponnal váltottam meg. Én telepítem, ha tetszik játszom vele, ha nem akkor soha többé nem töltöm le a steamről.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Lomha 8V
addikt
Nofene. Remélem csak hülyék a pontozók és valójában kiemelkedően jó játék.
-
Petyyyyy
addikt
Hát nem ájultak el tőle úgy látom.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Steve1207
veterán
#40 Hú az is de jó volt!
[ Szerkesztve ]
.
-
törölt tag
Grafika egy dolog. A Dishonored sem éppen egy látványorgia, sőt, egyes részei kifejezetten botrányosan igénytelenül vannak megvalósítva. Ettől függetlenül az utóbbi évek egyik legjobb játéka.
-
.LnB
titán
Egy jó kis No One Lives Forever remake-ért sírok már évek óta
Azt ismered? Kedvenceim közt van.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mentoloshypo
senior tag
Az eddigi gameplay-ek engem nagyon megfogtak, bár tartok attól, hogy a játék vége felé mér unalmas lesz. Ezt sajnos a tesztek is kiemelik, én azért bizakodok.
-
siriq
őstag
Mar aktivaltam a jatekot, majd holnap ha lesz idom nyomok par tesztet. Ahogy olvastam nem kell neki eromu.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Oliverda
félisten
válasz #65675776 #14 üzenetére
Én sem értem, hogy a jól bevált dolgokon miért kell minden áron változtatni. Ha az új rész tök ugyanazt tudja mint az előzőek, csak szebb grafikával és jobb hangokkal, akkor azzal már az én tetszésemet elnyerték.
Pár hónapja feltettem az utolsó részt, de a normális 16:10-es támogatás mellett a grafikai is eléggé csúnyácska volt mai szemmel nézve. Nem jött meg a kedvem hozz, pedig anno sokáig elvittem.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
DMG
senior tag
Én szeretek mindent kipróbálni, nem adok a kritikákra.
De az a csaj csak nekem tűnik úgy, mint ha valami lowpoly játékbol emelték volna át, a többi karakter valamivel jobban fest.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
WongFeiHong
senior tag
Saját vélemény a lényeg, fõleg egy ilyen rétegjáték esetében. Megosztja rendesen a népet
-
alevan
őstag
Ahogy átolvastam a teszteket, nem rossz játék, csak oltári buggos. Valszeg emiatt csúszott a mantle is. De sebaj, amint vége ennek az Early Acces-nek, még én is megveszem.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Carvus
senior tag
válasz Penndragon #10 üzenetére
ez mennyire tuti, h holnap nálunk már lehet játszani vele? Steam 28.-át ír...
[ Szerkesztve ]
divi#2208
-
haddent
addikt
válasz #65675776 #14 üzenetére
Én igazából nem lepődtem meg az értékeléseken. Az összes oldal és sajnos köztük azt kell mondjam a gamepod is a kommersz, szar, pénzéhes frenchise-okat (értsd: kb. Call Of Duty) magasztalja az egekbe. Ha egy játék épp nem jön be a mélyentisztelt újságíró úrnak, akkor az már szar, mert nem észnélküli lövöldözés az egész. Ugyanez volt a Killzone kapcsán is.
El szoktam olvasni mások véleményét, hozzáállását, értékelését, de hogy emiatt vegyek/ ne vegyek meg valamit, élvezzek/ne élvezzek egy játékot, az hülyeség.SQX_Barto ahogy mondod. Ha valaki itt a fórumon sajátkezű tesztelés után véleményt mond, nekem többet számít, mint a nagy neves újságok A fórumozókat még talán kevéséb lehet megkenni...
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
A játéknak van/lesz topicja valahol?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Sonja
nagyúr
Az első jó értékelés. Igaz, Xbox One.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
SQX_Barto
addikt
válasz [Prolixus] #15 üzenetére
Szerintem nem az újságírók értékelése számít....
Vannak szar játékok, amiket istenítenek és fordítva is.
Próbáld ki (van "demó" )
És ha Neked tetszik, akkor vedd meg
Nekem szimpatikusnak hangzik, de csak ha magam játszottam vele, akkor tudom eldönteni, hogy érdemes-e megvennem (meg hogy megy-e elfogadhatóan a gépemen)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
[Prolixus]
addikt
Sokkal jobb értékelésekre számítottam. Kár érte.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
törölt tag
A cikkben linkelt tesztre: nincs új játékmechanizmus. És? Az miért fontos? Sok játékot pont a hatalmas nagy újításokkal tettek tönkre, lásd pl C&C4.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Eléggé nagy pangás van, komolyabb címig lehet játszható lesz.
-
vhunor
őstag
Kotaku, Edge, RPS, Polygon, Eurogamer mind nagyon közepes vagy "no" értékelést adott rá, nekem ez elég, hogy megvárjam, amíg 5 dolcsi lesz, ha már demója nincs.
-
Penndragon
tag
Talán évek óta ezt a játékot várom a legjobban, kicsit elszomorít a pontozás. Remélem holnap pozitívan fogok csalódni!
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
trufa12
addikt
Ahogy elnézem a 6 os reális érték lehet, ráadás a grafika... hát mind1 azért jó lesz ez 1 játéknak megteszi .Ha legalább van valami story.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
xenom0rph
őstag
Hát... Jobb számokat vártam...
halahala
-
kisfer
aktív tag
Kíváncsian várom
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
gianni85
veterán
azért az előrendelésemet nem mondom vissza... Egy gyors végigjátszás után el is adtam volna... max ha nagyon nem jön be, már végig sem játszom
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Nekem eléggé gyere be
-
XuChi
addikt
Háát kiváncsian várom. Szerintem bukta lesz
-
tDr1v3r
veterán
Akkor ezt se váltom ki AMD-éktől..
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Path of Exile 2
- Durrogtass
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bemutatkozott az Apple Watch 6 és SE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest