Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Én inkább a garfikára leszek kíváncsi ,a játékfejlesztők már szinte átírták az egész Star Wars történetet."De" szerintem - ez egyéni vélemény- nem lenne rossz filmben sem
Én is nagy Star Wars rajongó voltam vagyok ,és remélem nem akar érte megkövezni senki.
Mind1 én nagyon várom már a játékot ,de nem csak ezt.
(Maffia 2 , NFS Hot pursuit , és lesz még 1-2 jónak igérkező game)
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
wolfman
veterán
Hát igen! Azt kell mondjam, hogy a Star Wars név miatt adják el azt az egészet, és nem azért mert valós, jó, beleillő erőhasználat lenne.
Értem itt, hogy Starkillernek már akkora ereje van amekkora senkinek nincs az egész SW univerzumban, esetleg szó esett róla a SW 3. részében Palpatine szájából, de fene se tudja hogy igaz-e. Nekem konkrétan azért kezd nem tetszeni ez az egész, mert már nincsenek meg az erő korlátjai. Igazából Starkiller lenyomhatná a fenébe Vadert, de mikor Vader feltűnik érdekes módon Starkiller valahogy mindig alul marad. Vadernek is akkora ereje lenne hogy egy egész bázist széjjelőröl csak az erejével? Akkor minek kellett neki az a pár ATAT lépegető a Hoth bolygón? Ha az erő használata tényleg ekkora méretű is lehet mint a játékban, akkor az meg a filmekből hiányzik.
A története viszont még mindig tetszik, arra kíváncsi vagyok mi sűl ki belőle.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
h-yle
addikt
Azért volt benne bőven akció. De ha nyugisabb SW-k kellenek ott a KOTOR széria. A filmek hangulatát egy az egyben úgysem lehet átültetni a játékba.
A játékot pedig várom, abban reménykedve, hogy egy újabb Assassin's Creed II-t láthatunk majd a megjelenéskor. Azaz a technikailag kiváló első rész után helyreteszik magát a játékot is.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Kevinmaster
tag
Az eddigi FU2 videók után ez nagyon karcsú...
-
keIdor
titán
Kár, hogy a Star Wars 4-5-6 teljesen más volt... abban alig csatáztak, meg alíg használták az erőt...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
plus44
veterán
Nagyon várós.
“This is where the road crashed into the ocean...”
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy fejlesztői napló érkezett a Force Unleashed II-ből, mellette pedig az egyik átvezető videót is kiadták, amin Boba Fett látható.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest