Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Góliát
őstag
válasz nyusziharcos #68 üzenetére
Jujj de jó, akkor már utána is nézek.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
sricsi13
csendes tag
egyépként mikor jelenik meg a játék? csak kiváncsiságbol mert azt elfelejtették leirni
-
TOM-202
senior tag
Ezt most nem igazán értem. Szerintem elég átlagos vagy kicsivel átlag fölötti gépem van. Java részét az alkatrészeknek használtan talicskáztam össze. Az az igazság hogy egyre több mai játékban kell már visszavenni itt-ott valamit ezzel a konfiggal is és még nem tudjuk egyiken sem hogy mi kell mondjuk egy High (nem Ultra) beállításhoz a közeljövő játékaiban. Lehet hogy a mostani gépem a TDU2-ben már csak medium-ra lesz elég FullHD-ben.
-
TOM-202
senior tag
Motorozni azt én is szeretek, ílletve szeretnékm majd. Remélem azért virtuálisan itt megtehetem majd.
Egyébként jobb tényleg kontrollerrel motort irányítani? Az 1-ben én billentyűről nyomtam kétkeréken, de közel sem volt akkora fíling mint a MOMO kormánnyal a kocsikat vezetni. -
tunkiih
őstag
válasz Fortissimus #60 üzenetére
maximum kiveszed az alvást a programjaidból..
viccet félretéve tényleg nem lesz egyszerű időt szakitani 3 játékra ami ráadásul eléggé leköt egy időben kb, bár a maffiát előbb kapjuk.[ Szerkesztve ]
-
DriderG
tag
Sűrű hónap lesz: TDU2, F1 2010, Mafia 2...
-
Sanyix
őstag
nyomjad kézi váltóval... kuplungostul. 1-ben is sokkal gyorsabb lehettél az alapon manuális váltós kocsikkal, mert az vagy 2 másodperc alatt szép nyugodtan vált automatára állítva, kézzel meg néhány ms alatt megvan ha begyakoroltad félautomatás kocsiknál persze mindegy (pl ferrarik).
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
szerintem nem lesz elég, dobd ki, és vegyél 2 db i7 alapú 6 magos xeon-t, meg mellé 4 db hd5890-et. Azon talán minimumon elindul...
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
-
TOM-202
senior tag
Ez valami olyasmi mint az igazi autókban az automata vs. kézi váltó esete. Míg a kézivel bármikor gyrosíthatsz és akkor váltasz amikor akarsz szinte bármilyen gázpedál állással addig az automata mindig késik 1 kicsit a kigyorsításnál gondolkodik egyet mielőtt pl. előzéshez visszavált 1-2 fokozatot.
Remélem azért a MOMO kormánnyal élvezetes lesz vezetni-versenyezni a szigeten kézi üzemmódban! -
TOM-202
senior tag
Miért, kevés lesz talán a kraft? Fejlesztenem kellene esetleg valamit?
Most 1680*1050-es a monitorom, de szeretnék valami nagyobbat addig. Amiket néztem videókat azért elég szép grafikája lesz, gondoltam ennyi már kevés lehet a teljes grafikához amim van és valamiből le kell majd venni. Pl. 4XAA, 8XAniso, HDR, stb. -
F e Z o
veterán
10k-s ársávban várható ez a játék is pc-re?
H2O über alles!
-
Sifre
senior tag
Elég lesz valszeg.
Tudom hogy perverz dolog, de én marhára örülnék neki ha végre valósághűen lemodelleznék az automata váltók működését. Hülyén fog kinézni hogy krúzolok az Audi Q7-el a tengerparton olyan 70kmh körül és a második fokozatban pörög a motor ~3000-et. Jó lenne ha nem csak a sebesség és a fordulatszám számítana bele a fokozatválasztásba, hanem az is hogy mennyire nyomom a gázpedált.
Lehet hogy apróságnak tűnik, de szerintem sokat dobna a vezetési élményen (számomra biztos). => 90-100 között haladva lepadlóznám a kocsit, visszagangolna a váltó és gyorsulna mint az állat
Egyedül vagyok a véleményemmel?
Ötleteket hova lehet írni?
[ Szerkesztve ]
-
TOM-202
senior tag
Szerintetek elég lesz hozzá a gépem vagy fejlesszek valamit rajta? Monitort lehet hogy veszek nagyobbat FullHD-st és lehet addigra már azzal tolnám.
-
hoffman_
nagyúr
-
infectedmann
őstag
Kiv. vagyok, hogy lesznek-e hozzá DLC-k, ergo fogják-e bővíteni az autók számát vagy esetleg új helyszínek és versenyek kerülnek-e bele. Szerintem rengeteg lehetőség lesz benne és remélem kihasználják sok-sok DLC-vel
-
szabod
senior tag
Csak az a gond, hogy a bónusz dolgok (kaszinó, Aston, 370Z stb) nem vonatkoznak a pc-s verzióra.
-
rudi
nagyúr
Akkor ez a dátum fel van írva nálam!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
batnor
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #7 üzenetére
Már egy ideje lehet jelentkezni a hivatalos oldalon teszternek és az autókat ( mert több is van ) melyet a kezdetek kezdetén megkapsz mint egy bonus ha a megadott siteokon rendeled elő.
batnor
-
zazahoho
őstag
jöhet az új grid is f1-is ,csak minél hamarabb,az elmúlt 3/4 évben nem jött ki komoly játék autós fronton.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Sanyix
őstag
persze miután kiperkáltad a motoros dlc-re a pénzt...
bár még mindig jobb mint 50 év múlva amikor kiadnak egy játékot takarékos módon, 1 biten. Majd a dlc-ket (többi néhány csillárd bit) pénzért letöltheted
[ Szerkesztve ]
-
muxi-muxi
senior tag
Megveszem, ez meg kell venni. Az egyetlen játék, amit idén várok. A többinek csak a bejelentésében reménykedhetek csak (STALKER 2, új Grid, ha lesz)
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
kpal
nagyúr
Az első is nagyon tetszet erre is kiváncsi vagyok.
-
rolkaDb
aktív tag
Ha lesz olyan jó mint az első része akkor érdemes lesz kipróbálni.
-
zazahoho
őstag
jó kis játék lesz ez ,csak jönne már pc-re
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
MODERÁTOR
Látom mindenki rákattant arra az Aston-ra Olvastam a cikket, tuti biztos voltam benne, hogy arra mindenki lecsap
Amúgy akkor ezek szerint hál' isten nem igaz az a dolog, hogy PC-ra csak jövőre jön
Everybody lies.
-
LA_COSTE
senior tag
-
Apollyon
Korrektor
Általában úgyis a vidkari számít a játékoknál, nem a proc, bár azért az sem árt, az az oc-s 6600 meg annyira nem vészes..
Asszem Skyward_X a nickem, de ottvan a TDU topik 1. hsz-ében Mostanában sajna nem érek rá játszani mert 3ds maxoznom kell, de jövő hét végén lehet róla szó, majd beírok a topikba... (magyarokat amúgy még szinte nem is láttam csak oroszokat)
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Morden24
nagyúr
Az Amazon pedig egy Aston Martin V12 Vantage Carbon Black-kel jutalmazza az előrendelőit.
Adnak egy Vantage-et a játékhoz? Előrendeltem kettőt
Sectumsempra - For Enemies
-
Dany007
veterán
Az a 2,4-es c2d is már nagyon gyenge. A ramok is csak 800-1000mhz környékén vannak. Ahogy elnézem itt a PH-s teszteket az 1600-2000-ig kihajtott ramok már sokszor 3x gyorsabbak az enyémnél. A VGA tényleg megéri. Mert ezt elég olcsón vettem ( a régi eredeti 92.000 forintos beszart, vettem egy picit jobbat 28-ért ) .
Csak ott meg már az lesz a kérdés, hogy mennyire nem fogja tudni kihajtani a proci azt az újabb de használt VGA-t... =/ Mi a nick-ed TDU-ban? Ma este tolunk pár versenyt 8 körül ha gondolod nézz be a topicba
Meglátjuk milyen lesz az a gépigény. Ha szépen elfut, akkor megveszem. Ha nem, akkor előbb gépet és majd egyszer valamikor a játékot is mellé.[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
A gépigény szerintem annyira nem lesz brutál, max VGA-t kell majd cserélned..
Nekem is
Bár én annyira nem játszom, csak TDU-val meg UT3-mal, ezekhez meg bőven elég ami most van szóval lehet meggondolom, használtan simán ki lehet jönni olcsón...Az ára meg biztos 12K körül lesz újonnan, minden ennyi szokott lenni eleinte, hacsak nem lesz valami akció..
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Dany007
veterán
Engem két dolog érdekel. Mennyi lesz az ára... De ami méginkább az a gépigény? Erről még nincs semmi info ha jóltudom, ugye?
Csak mert hiába veszem meg, ha új gépet is vehetek hozzá =/
Márpedig az első rész ha jóltudom 'híres' volt a kicsit irreális gépigényével még 2007-ben.
Szeptember pedig még messze van. Addig kijön még 1-2 vga generáció
Grafikát meg nem szeretek butítani, max felbontást, de az is 1440-ig... -
MZsoltee
veterán
Minenkéépen lesz új gép:
ha a mafia2 és a TDU2 jól sikerül, akkor játszós
Ha nem és semmi egyéb nem jön akkor valami integrált vga-s cucc ami keveset eszikés kussban van.
Reméljük a legjobbakat, bár apénztárcámnak ez egyáltalán nem lesz jó!A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
TOM-202
senior tag
Azta mindenit! Ha ilyen jó kocsit kapunk hozzá extrának akkor mindenképpen kell! Viccet félretéve lehetséges olyan hogy egyfajta DLC/CarPack jelleggel jár az Aston az előrendelőknek.
[ Szerkesztve ]
-
JuliusK
tag
A megjelenés nincs is olyan messze. Ki lehet addig bírni. Remélem, hogy méltó utódja lesz az első résznek.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Ezaz, éljen-éljen, hivatalos
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
ThaBoss
senior tag
Lehet tudni már a vezethető autók, motorok listáját?
-
tunkiih
őstag
remélem a motorozás legalább olyan jo lesz mint a kocsikázás.
-
vergilx
őstag
must have lesz az biztos...
-
Mr.Csizmás
titán
a bétát kivághatnák már tesztelésre.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
enginev3.0
félisten
Lehet én is megveszem, főleg hogy
..."Az Amazon pedig egy Aston Martin V12 Vantage Carbon Black-kel jutalmazza az előrendelőit...."
Reméljük olyan jó, vagy jobb lesz mint az első része
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Lacazr93
senior tag
jó messze van még a megjelenés
-
bpx
őstag
"Az Amazon pedig egy Aston Martin V12 Vantage Carbon Black-kel jutalmazza az előrendelőit."
no akkor lesz mivel beállni a garázsba a Suzuki helyére
-
Sicilian
addikt
Kíváncsi leszek rá, hogy mit hoznak össze..
nothing is true everything is permitted..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest