Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
Remélem jobban rámennek a kapcsolat részére és nem fog ledobálni a layerekről, talán még azt is megoldják, hogy ne csak 8-an mehessünk egyszerre hanem mondjuk 20an
Jó lenne ha ténylges éjszaka is belekrülne, feelinges lenne egy kis esti cruise a holdfényben megcsillanó méregdrága sport autókkat
Szép álom...
hülyegyerek - 100%-ig kijátszottad?
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Már nagyon várom a 2-t Amióta az 1. megjelent,itt van a gépen.Kétszer 100%-ig kijátszottam,azóta meg néha vezetek egy pár kilométert,ha valami felidegesít.Off-road dolog elég érdekesen hangzik ,föleg mivel én is túrázgattam a dzsungelben,érdekes helyeken,csak sajna a géppark nem engedett túl nagy szabadságot ezen a téren.
Új-Zélandról meg az a véleményem,hogy az már nem lenne igazi Test Drive.Csak annyit mondok : Tour of the island-Ferrarik,pálmafák.Ez az ami mindig is megfogott.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Dyno
veterán
Húúúhúúú de frankó főleg ezek a túrák a dzsungelbe nyugodt időtöltés a haverokkkal!!!Baromira várom.
-
Mosquitoo
senior tag
Nem értem miért szidják sokan az off-road részt... Hát nem emlékeztek, hogy milyen jó túrák voltak a haverokkal a dzsungel közepébe? Jahogy nem csináltatok oylanokat? Jahogy nem is játszottatok a TDU-val... Na mindegy. Én várom nagyon!
-
hommeros
őstag
Durván jó a concept art.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Gyok2
senior tag
Remélem ebben nem sokszög emelkedők meg 10 cm-es padkák lesznek.
Tiszta Windows rendes ház
-
RoyalFlush
őstag
Remélem ennél nem kell majd bizonyos időközönként adott fájlt törölgetni ahhoz, hogy normálisan lehessen vele játszani. Bár nekem (is) még sokszor így is teljesen lefagyott.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Skizz
addikt
nemsoká egy G25 társaságában kezdem újra az 1-et, ráhangolom magam a 2-re
-
senior tag
Ha tényleg lesz benne off-road rész, akkor talán kipróbálom. Nálam az 1. rész teljesen kiamaradt. Nem fogott meg az, amit az ismerősöknél láttam belőle. Persze attól még lehet jó. Kinek mi tetszik.
-
Nunder
őstag
Szép képek, ahhoz képest hogy csak skiccek. Kíváncsi leszek milyen lesz a megvalósított terep.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
bOtX
aktív tag
Úúúúú de várom
-
LackoMester
addikt
mintha ezekböl a képekböl 1-2már láttam volna egy korábbi hirben,na mind1...lényeg nagyon jó volt az elözö rész,remélem valami hasonló lesz a köv.is..de már legalább a megjelenési dátumot,hozták voilna ki...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
littlelion21
addikt
Ha tesznek bele napszakot, időjárást az már nekem elég.
Plusz átpakolhatnák mondjuk Új-Zélandra. Már unom a pálmafákat meg az állandó napfény-fürdőt.De ezt az off-road vonalat nem erőltetném....
-
BiP
nagyúr
Off-roadnak én sem örülök. Bár a képek nagyon hangulatosak.
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát ez már nem az a TDU amit annyira megszerettem.
Azért kipróbálom, de off-road nem kellett volna ide. Ez olyan mintha NFS-be tennének offroad-ot. -
jasohn
tag
És zsír off-road mocik is lesznek benne talán
És ha minden igaz láttam ott egy "lambó kúntáccsot" is!
-
Ice!?
őstag
Megmutatták, hogy ilyen is lesz, nem is kis örömömre.
-
JanR
addikt
Kedvcsinálók a képek, az biztos
-
konas
senior tag
Hola.
Elege valtozatosnak tunik..El tudom kepzelni hogy jol osszedobjak..
Varnak egy TestDrive Unl. 2-t.[ Szerkesztve ]
-
-
{Zodiac}
senior tag
Ááááá, dzsungel feeling!!!! Ezazzzz!!! Mikor-mikor-mikor?
Öntörvényű Sünmalac
-
winfier
senior tag
Már az 1. részt is imádtam
Remélem, hogy nem lesz majd csalódás. Mondjuk a képek nem mondanak valami sokat.[ Szerkesztve ]
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
GabN73
addikt
válasz Sirandrish #2 üzenetére
szerintem meg kiderült:lesz benne offroad?!
-
Sirandrish
legenda
várom a 2-t..bár ezekből a képekből igazából semmi sem derül ki, de az mindegy
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sagesz93
addikt
Ezaz, jön a 2
Már az 1. részbe is beleszerettem.
Én várom nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest