Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
(A Cofidis felé Mortal Kombat reklám zseniális. )
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
kwzatz
őstag
válasz GodGamer5 #10 üzenetére
"Nálam a sztori a legfontosabb. Az lenne a legjobb, ha minden karakterrel külön sztori lenne mint a régi szép időkben."
Volt komplett sztori minden karakterrel? Vagy arra gondolsz, hogy a Towereknél volt valami kis történet (egy kép meg némi szöveg, ha jól emlékszem, már nagyon régen volt) a végén? Mert olyan az MK X-ben is volt és jó eséllyel most is lesz."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
GodGamer5
addikt
+1
Nálam a sztori a legfontosabb. Az lenne a legjobb, ha minden karakterrel külön sztori lenne mint a régi szép időkben.
A trailer zenék meg az utóbbi években elég tragikusak. Emlékszem amikor meghallottam pár éveaz új Street Fighter R&B intro zenéjét fogtam a fejem.."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
GreatL
őstag
Sztori helyett inkább a programot tennék rendbe... reméljük nem lesz olyan hulladék kezdetkor PC-n mint az elődje.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Juhaszatti
addikt
Hát, kreativitásból nincs hiány.
De meglepően sokat lövöldöznek, nem ám ebben is lesz battle royale, lol. -
Peat76
őstag
Tegnap megtörtént az előrendelés a Store-ban! A story itt valóban csak háttéranyag..😃 😃
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
wolfman
veterán
Nem baj az ha van egy átfogó történet benne, bár nem kellene túl sok időt fordítani rá. Engem inkább az zavar, hogy sztem mindenki azt várja, hogy benne legyen a játékban nagyjából mindenki a fontosabb karakterek közül, mert mindenkinek megvan a kedvence, de itt megint csak szemezgetnek a teljes gárdából, ami engem kicsit elszomorít. Amit viszont nem nagyon értek, hogy egy ilyen játékhoz miért mindig ilyen rap és hip-hop zenét mellékelnek? Nem lenne jobb egy epikus, nagyzenekari, sötét hangulatú muzsika? Nekem ezek a bólogatós fenyegetős megoldás nagyon nem jön be!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
hogabesz
aktív tag
Én viccesnek tartom ezeket a sztori dolgokat ennél a szériánál. Abszolút nem releváns a játékot tekintve, semmit nem befolyásol azzal kapcsolatban. Illetve egyet, a játékban található karaktereket/helyszíneket. De cáfoljatok meg, ha tévedek
Félreértés ne essék, ezzel nem áll szándékomban lehúzni a játékot.
-
addikt
No Reptile --> No fun.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest