Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki_92
aktív tag
Szia!
Nagyon szuper leírás, anyum pont most kapott egy ilyen telefont, hát a gyári rendszerrel elég gagyi. A kérdésem az lenne, hogy Lineage OS-el is fog kapni a telefon OTA biztonsági frissítéseket?
[ Szerkesztve ]
-
sztivo
őstag
válasz Lalikiraly #5 üzenetére
Nekem mintha hangosabb lenne ezzel valamivel. Gyárilag nagyon korlátozott volt.
Egy valami nagyon fontos! Telepítés után teljes merítés kikapcsolásig, majd töltés, mert különben gyorsan merülget. Gondolom a kalibrációt eldobja ilyenkor.
-
-
sztivo
őstag
válasz Lalikiraly #3 üzenetére
Igen, van benne, extrém takarékos néven.
A kamera hozza ugyanazt a minőséget, mint a gyári, a fókuszálás sokkal gyorsabb, és legalább mindig próbálkozik.
A hangerőről pedig annyit, hogy gyárilag is nagyon hangos volt a telefon, de ezzel a ROM-mal még hangosabb. Nálam pl a csengés nem a maxon van, hanem 3-mal visszább[ Szerkesztve ]
-
Azt megnéznéd, hogy pl ultra energiatakarékos mód ilyesmi van e?
A kamera nem baj, mert a gyári meg 16:9 et nem tud ami jólenneNa meg persze az alap kamera képminőség milyen lett?
Esetleg a zenelejátszási hangerő ilyesmi jobb lett e?Én filózok rajta
[ Szerkesztve ]
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
sztivo
őstag
válasz Lalikiraly #1 üzenetére
Hidd el, így már annak tűnik, néztem régebbi modelleken hogy kell... De 2/3-a volt megegyező. Nekem kb 4 órámba telt, mire rájöttem mit hogyan kell. Így utólag már persze fél óra lenne az egész
-
Hát nem semmi, de még kétszer meggondolom belevágjak e. Nem tűnik nekem azért annyira letöltjük és telepítjüknek. Azért lekell pár dolgot szedni ilyesmi, ámbár a végeredmény magáért beszél valóban.
Megvárom az új updatet és ha nem muzsikál úgy akkor lehet felrakom. Semmit nem vesztek, max féltégla leszLalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest