- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
A karácsonyi akciót nem tudni, de lehet kihúzzák azt is január 2-ig. Ők is pénzből élnek úgy gondolom
Az Assassin's Creed II olcsóbb a The Hut-on
Szállítással 10.92 font, ami (330 és 280 váltással számolva) kb. 13 euro és nem kell kapkodni sem hozzá.A BFBC2 Vietnam 6.5 euro volt az EA Store-ban még tegnap, de ahogy láttam már nem akciós (mint ahogy a BFBC2 Deluxe edition sem akciós már), ráadásul +10% kedvezményt rá lehetett dobatni Én úgy vettem meg a DragonAge Origins-al egyetemben, amit 15 euro-10%-ért nagyon jó árban adtak.
Xaels
No már összesen vagyunk hárman veled együtt, tehát még egy jelentkező kellene.
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
A GOTY a játék tekintetében annyi az alaphoz képest, hogy benne van mind a 4 DLC. Persze van hozzá egy térkép pdf-ben ill. a DukeNukem FAC-hoz hozzáférést adnak
Ha megvan neked az alap játék, akkor csak DLC-t kellene venned hozzá
ProEvoFan
Hát én nem vettem meg mivel a Goty-ra nem volt elegendő jelentkező (csak Te voltál rajtam kívül ) aztán megfogadtam, hogy ha nem lesz elegendő jelentkező akkor b.szok megvenni az alapjátékot. Na de most meg 4-es csomagban kínálják az alapjátékot is, így mégis meggondoltam magamread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Borderlands 4-es csomagra várnék jelentkezőket, mivel most az is elérhető ebben a formában és nem csak a GOTY
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest