- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassh
csendes tag
válasz Necroman_Mk2 #6 üzenetére
első nap 200k preorder volt, többet nemtudok egyelőre
Age of Conant már bétában is szidták, ezt csak istenitik
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Kexksz is megelőlegezi a bizalmat a játék felé, ő guildet is tervez.
Én ennyire azért nem terveznék ennyire előre ezzel a játékkal sem. Láttunk mi már nagy felhajtással indult mmokat amik elsüllyedtek, lásd Age of Conan, Warhammer Age of Reckoning például. Szeretem a star wars-t, de ez nem azt jelenti hogy mindenféle érdemi információ nélkül megvegyem majd megjelenés napján.
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
ehh megint a sok negativ irogatás...tiszta vicc...
majd akkor nyilatkozom ha már kiprobáltam,eltelt 3-6 hónap...addig aki fikázza szerintem nincs jobb dolga,utálja az swt,nincs rá pénze(nekem is drága...lehet halasztodik) -
Tigerclaw
nagyúr
Egy MMO-nál sokat nem számít, hogy hányan veszik meg, bár ilyen drágán lehet hogy vissza is jön a befektetésük. Aztán majd az első 3 hónap után eltűnik a playerek 80%-a, ahogy a legtöbb nagy nevű MMO-nál.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Nordic
Közösségépítő
Pontosan.
Mindig ez van amikor nagy MMO jelenik meg, annyi előrendelés születik, hogy ihajj, az első pár napban öröm, ha be tudsz egyáltalán lépni valamelyik szerverre, annyi ember akar belépni, és játszani. Aztán lassan lemorzsolódnak az emberek, és bő 2-3 hónap után marad csak meg a kemény mag, akik tovább is játszanak. -
nagyúr
még az ea befektetőknek sem mondtak konkrét számokat, mert meg akarták várni az összes "telemetriai" adatot.
interjú: [link]
@Nekroman: Az igazi feladat a játékosok megtartása lesz a kiadás után.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Archanon
őstag
BF3 előrendelőiről tudni valamit, hogy mennyien vannak, vmi korábbi hírből esetleg? Sebaj, lényeg, hogy annál többen vannak. Én úgy ~0,5-1 millióra saccolnék, aztán majd még növekszik. Ha 1-2 év alatt majd csinálnak maguknak legalább 4-5 milliónyi előfizetőt, akkor le a kalappal, tényleg.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Gergosz2
veterán
na nem csak nekem hiányoztak a számok.
Ez elég nagy ködösítés így.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Necroman_Mk2
őstag
Előrendelési számokkal lenne az igazi, de így se rossz. Látszik, hogy sokan nagyon várják, s megelőlegezik a játék felé a bizalmat.
Lehet a WoW most tényleg komoly kihívóra akad?"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Archanon
őstag
Úgy is kaki lesz, látszik rajta.
Majd ha befuccsol, és ingyenessé teszik, akkor majd talán kipróbálom.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Kassh
csendes tag
Szerintem igazából egyáltalán nem meglepő hogy igy történt
viszont nemsokára jönnek a
"Úgyis szar lesz"
"Bioware nem tud mmo-t csinálni"
"Star Wars MMO? Egyszer már befuccsolt haggyukmá'"
és hasonló szintú hozzászólások
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Suzuki topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s