Star Wars: The Old Republic - Rekordszámú előrendelés

Egy befektetőknek tartott értekezleten jelentette be a múlt éjjel Frank Gibeau, az EA Games vezetője, hogy a készülő Star Wars: The Old Republic című MMO játékra leadott előrendelések száma magasan a várt érték felett van.

Frank Gibeau azt is hozzátette, hogy a The Old Republic című játék toronymagasan vezet a leadott előrendelések számának tekintetében. Összehasonlítva a többi EA játékkal, még a Battlefield 3-at is jócskán megelőzi, pedig arra is akad bőven előrendelő.

A Star Wars: The Old Republic című MMO kizárólag PC-re jelenik majd meg, várhatóan ennek az évnek a végén. A hivatalos megjelenés eddig 2011. negyedik negyedéve, de Frank Gibeau az interjú során megemlítette, hogy várhatóan szeptember magasságában már végleges premier időponttal is tudnak majd szolgálni.

A normál változat ára 12K HUF környékén lesz, míg a gyűjtői kiadásért nem kevesebb, mint 33K HUF összeget kell majd kifizetnie azoknak, akik előrendelték a játékot. Ezen felül havidíjas is lesz, aminek összege az MMO játékoknál megszokott, 3K és 5K HUF környékén várható.

Azóta történt

Előzmények