SW: TOR - Előrendelés & CE

Egy francia weboldalon megjelent a tegnapi nap során néhány érdekes dolog a preorderrel és a collector's editon, azaz a gyűjtői változattal kapcsolatban. Ha minden igaz ezeket fogják megkapni azok, akik eléggé Collectornak érzik magukat, hogy kiadjanak rá egy kis pénzt:

- Exkluzív Darth Malgus figura (Az Empire verzióban ez, Republicról nincs információ)
- The Old Republic lemezek fém tokban
- Master Ghost-Dural naplója
- Galaxis térkép
- Személyi authenticator
- Zene CD
- Collector's Set, ami 7 darab magas minőségű játékbeli tárgyat tartalmaz
- Rakétavető ami gyújtólövedéket lő (ez a rész nem tiszta, valószínűleg valami ingame cucc lehet ez is)
- Harci droidok, amik veled tartanak
- Holodancer: a te kivetített holografikus képed
- Holocam: vedd fel a kalandjaidat videóra
- STAP: egyedi jármű design
- Droid-mouse, egy exkluzív companion
- Exclusive Collector's Shop: hozzáférés valami bolthoz, ez a rész sem tiszta teljesen (remélhetőleg nem lesz semmi mikrotranzakció...)

Itt láthatjátok a borítót is:

A borítóról ítélve az előrendelők hamarabb kezdhetnek el játszani, továbbá kapnak valami színező követ is, amiről senki sem tudja igazán, hogy mi is lehet pontosan.

Semmi sem hivatalos, ám miután a tegnapi borító kiszivárgott, azután a mai site karbantartásban felkerült ugyanaz az EA logó az swtor.com főoldalára, mint amit a borítón is láthatunk.

Árak. Kapaszkodjatok meg, mert az a hír járja, hogy csak maga a sima verzió 55 euróba, azaz 15.000 jó magyar forintba fog kerülni. Aki Collector's Editiont akar vásárolni annak keményen a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis az nem kevesebb, mint 150 euró, azaz 40.000 forint. Ezek az információk szerencsére csak pletykák, semmi sem biztos. Egy videojáték bolti eladó mondta, hogy náluk csütörtökön érkeznek meg a preorder készletek (ennyire hamar?) és ezek az áraik. Magam részéről úgy gondolom, hogy ha tényleg ennyit akarnak érte kérni akkor nagyon, de nagyon el vannak tájolva. Ha a havidíj is ennyire "kedvező" lesz, akkor most vesztették el a játékosközönség felét.

Egyelőre ennyi. Ne feledjétek, szerdától vasárnapig Comic Con, ahol újabb információkról rántja majd le a leplet a Bioware. Valahogy nem lennék meglepve, ha éppen a preorder és a CE, vagy netalántán egy megjelenési dátum lenne majd a fő téma.

Még egy kis morzsa, amit a közeledő megjelenést sejteti: Az EA Origin rendszere (az egyetlen hely, ahonnan digitálisan meg lehet majd venni a játékot) nem régi frissítésében alkalmassá vált előrendelésre. Továbbá a játék átkerült a TBD státuszból (To Be Dated) a TBA, azaz To Be Announced státuszba.

EDIT:
Közben kikerült egy kép is a Collector's Editionről, ahol kicsit ugyan más dolgok vannak leírva, de a lényeg nem sokat változott:

Azóta történt

Előzmények