Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz djculture #15 üzenetére
Ezért van a hardcore mód... De amúgy tényleg nem egy nagy durranás.
Az idei évben készült elég olyan FPS, ami kiemelkedő volt (DOOM, Shadow Warrior 2, Overwatch (elismerem, még akkor is ha nekem nem jött be), stb.), így én az idei év végére már engem nem varázsoltak el, viszont bőven hozzák a kötelezőt.
A Battlefield 1 témájában "új" és minden tekintetben egy jó game, a Titanfall 2 az aminek egy CoD fan örülhet, az IW single részre állítólag egész kellemes lett meg az egész MWR egy jó kis nosztalgia feeling-et ad. Így mindenki megtalálja a maga igényeinek a megfelelőt. Csupán annyi árnyalja a képet, hogy az idei CoD múltjával konkrétan senki sem játszik PC-n.
Ez a DLC tök jó, de így kellett volna kiadni az egészet a legelején és lehet még most is játszanának vele, mert bizony az az ~1500-4700 (félig-meddig aktív) játékos (ismét PC) elég sovány egy ilyen kaliberű játéktól... Majd ez megugrik, ha bekerül az Access-be, de úgyis jön hamarosan a 2, tehát már az EA sem lát benne annyi fantáziát.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
djculture
félisten
Én még a bf1-et se vettem meg hiába áradozik róla mindenki, a béta elég volt belőle. Amennyire vártam a világháborús battlefieldet annyira gagyi lett számomra. Biztos az első világ háború miatt ami teljesen céltalan volt a felfogásom szerint.
Bf1-et meg szokásosan tovább rontották már ahogy mondják a szerencsétlen ágyúval eltalálsz direktbe egy ellenfelet annak 30-40% életét veszi el csak.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Én azt sajnálom,hogy ezt hozták ki,ahelyett,hogy betették volna VÉGRE az Accesbe a gémet...abból mindenki profitálna is.És ha jól láttam,hála ennek a dlc-nek,sok akciós játék mellett a Battlefront maga se kapott egy fitying kedvezményt se... Hülyék ezek.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Squirrel
őstag
Én még mindig nem értem, hogy akkora potenciál lenne rendes játékokkal (stratégia, szimulátor, fps) a star wars univerzumban (de akár battlestar galactica, stargate világát is írhatnám) erre ha kijön valami ilyen témájú játék, azt elb@sszák úgy, hogy már youtube videót sincs kedvem megnézni róluk, nemhogy megvenni. Hihetetlen, hogy 15-20 éve még tudtak rendes játékot készíteni, ami napokra-hetekre lekötötte az embert, most meg már az is hírértékű, ha egy játék kampány módja (ha van olyan egyáltalán) eléri a 7-8 órát. Vagy kiadnak egy új pályát természetesen fizetős formában.
-
Tanisz
senior tag
Ezek a szerverek még mennek??? Azt hittem rég lehúztak a klotyón az egészet...
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
djculture
félisten
Jövőre meg jön a battlefront 2 kíváncsi leszek ki veszi meg előre ennek a nagy buktája után.
-
kovsol
titán
Nyugodtan adhatnák ingyen is már a DLC-ket. Az a pár játékost is lehúzzák aki még játszik vele.
May the Force be with you!
-
Scholes9
nagyúr
Senkit nem akarok megbántani, de ez a videók alapján számomra a gagyi kategóriába tartozik
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Drenadar
veterán
mostmár az SW játékok már csak átcimkézett battlefrontok lesznek? nagyon nem jó ez így
-
Raysen623
addikt
Kellett mint egy falat kenyér...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest