Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
Ez semmiben nem különebb a 3tól. Csak a bővietett/egyszerűsitett épitkezés miatt pénzt adni érte csak pazarlás
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
AndrewBR
senior tag
Nekem tutti több nap, mire megépíteném azt a lakást amit szeretnék...
+ berendezni...A.
-
Sanchez638
addikt
Párom nagyon szeret berendezni, most ezt "cseszik" el? Remélem megoldják a kiegészítők utána töltéseket amik egy egyszerűbb gépem több tízperceket tesznek ki
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
aizen92
addikt
válasz Jeanne d'Arc #5 üzenetére
Bocsi! Mobilos autocorrect kicsit belenyúlt. Interakció akart lenni!
(#7) wikings2: na igen. Egy multis résszel fel lehetne dobni, ahol átjárhatsz a szomszédhoz. Ilyen 10 fős szervereken tudnám elképzelni. Ismerve a mai trendeket, csodálkoznék is ha nem jönne ki multival.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
wikings2
őstag
Az előző részekhez képest eléggé összeszedték magukat a srácok. Régen internet nélküli időszakokban jól elvoltam vele, de mára már hiányzik belőle az mmo számomra.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
addikt
összes sims-szel odáig jutottam el, hogy pénz cheat, pénz cheat, pénz cheat [ ;!;!;!;!;! ] aztán építkezés berendezés, aztán kilépés. szal nálam az instant szobák a játék egyetlen élvezhető részét megfeleznék :S (persze nem kell élni vele, meg amúgy se fogom emiatt megvenni, már a hármat se nagyon indítottam el)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
-
aizen92
addikt
Párom meg szerintem 1 napot csak a ház megépítésével és berendezésével tudna eltölteni.
Megmutattam neki, és tetszett neki nagyon őt megvették kilóra eddig ezzel a 2 videóval.Következő gondolom a Simek közti interrekció/kapcsolatok stb. lesz.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Kasya
nagyúr
Egyszerunek mondja es pikk-pakk osszerakja, de nekem tuti bo fel ora lenne, mire megepitenem. A berendezes kulon ora...
Perzse sose fogott meg ez a jatek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest