Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
Ez semmiben nem különebb a 3tól. Csak a bővietett/egyszerűsitett épitkezés miatt pénzt adni érte csak pazarlás
-
AndrewBR
senior tag
Nekem tutti több nap, mire megépíteném azt a lakást amit szeretnék...
+ berendezni... -
Sanchez638
addikt
Párom nagyon szeret berendezni, most ezt "cseszik" el? Remélem megoldják a kiegészítők utána töltéseket amik egy egyszerűbb gépem több tízperceket tesznek ki
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #5 üzenetére
Bocsi! Mobilos autocorrect kicsit belenyúlt. Interakció akart lenni!
(#7) wikings2: na igen. Egy multis résszel fel lehetne dobni, ahol átjárhatsz a szomszédhoz. Ilyen 10 fős szervereken tudnám elképzelni. Ismerve a mai trendeket, csodálkoznék is ha nem jönne ki multival.
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Az előző részekhez képest eléggé összeszedték magukat a srácok. Régen internet nélküli időszakokban jól elvoltam vele, de mára már hiányzik belőle az mmo számomra.
-
összes sims-szel odáig jutottam el, hogy pénz cheat, pénz cheat, pénz cheat [ ;!;!;!;!;!
] aztán építkezés berendezés, aztán kilépés. szal nálam az instant szobák a játék egyetlen élvezhető részét megfeleznék :S (persze nem kell élni vele, meg amúgy se fogom emiatt megvenni, már a hármat se nagyon indítottam el)
-
-
Kasya
nagyúr
Egyszerunek mondja es pikk-pakk osszerakja, de nekem tuti bo fel ora lenne, mire megepitenem. A berendezes kulon ora...
Perzse sose fogott meg ez a jatek
Új hozzászólás Aktív témák
gp A korábbi karaktergenerálást bemutató videó után most az építkezéssel ismerkedhetünk meg.
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest