Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depyangel
tag
válasz SSJmeszes #13 üzenetére
Lesznek ilyen régió rendszerek és úgy tudom hogy igen lehettek. Mi is így tervezzük barátnőmmel, hogy egymás mellé építkezünk és lehet egymást segíteni is (ajándék pénz, nyersanyag, rendőrség, víz.. stb stb.) Szóval nagyon jó lesz ez a rész végre
De meglesz a rossz oldala is, ha túl sok gyárat épít és te feléd fúj a szél akkor légszennyezettség lesz nálad. Szóval érdekes lesz
[ Szerkesztve ]
-
SSJmeszes
senior tag
Uhh tényleg hátha tudjátok rá a választ.
Egyik haver is megveszi.
Online lehetünk majd szomszédok? Vagy random elhelyezés működik?Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
Zsolesz1885
tag
Majd kiderül milyen több órás játék után. Én még azért várok a vétellel egyenlőre az ETS2 is jól leköt esténként.
"Tudják mi a jó a fájdalomban? Abból érzik hogy még élnek!" G.I Jane
-
Mikeee89
senior tag
Én is nagyon várom, de csak később veszem meg mert elment a pénzem tápegységre. Remélem lesz vmi húsvéti akció amikor olcsóbb lesz.
-
LBandi
aktív tag
Én is előrendeltem már!
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
zuzu000
őstag
Tuti vétel lesz nekem
-
front3r
őstag
Én biztos megveszem. Szinte az egyetlen mainstream városépítős játék, ami hozta eddig az elvárt szintet. Béta is remek élményt nyújtott, remélem sok "problémát" fognak okozni a városlakók!
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
addikt
-
SSJmeszes
senior tag
Látszik, hogy még a gatyájuk is ráment.
A csávónak még a pólója is ki van szakadva!
Amúgy elő van rendelve..Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
Bull1
aktív tag
Várós. :p
Schmitt Pál szolgálati készüléke: Sony Experia SP ókostellefon - Bip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest