- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz Szigma70 #2475 üzenetére
Kínai box például xiaomi mi box s, mecool boxok stb. Nem egyből a csak ce-vel használható(androidal használhatatlan kb) amologic bokszra kell gondolni. Hát én használnám tutira android tv os-t ha lenne ce shield-re akkor is ! Azért netflix, hbo max stb sokkal kényelmesebb a natív alkalmazást használni mint a kodiban. Na meg youtube is nem kicsit kényelmesebb mint kodiban. Én szeretem a kodit de csak médialejátszásra helyi fájlokat. Egy ideig használtam kodiban shielden a netflixet de egy két dolog nem tetszett így már nem használom. Az viszont tetszett, hogy kodiban tökéletesen váltott fps-t a netflix is.
Amúgy ce tényleg nagyon jó de én már nagyon megvagyok nélküle. Annyi különbséget látok shielden kodi vs ce kodihoz képest, hogy a ce egy jó boxon kicsit gyorsabb volt. Amúgy meg ugyan arra használjuk.
-
LouiS22
veterán
válasz Szigma70 #2472 üzenetére
Azért ez nagyvonalú kijelentés volt.
Noname kínain jó, ha AndroidTV az oprendszer és kap frissítést. Az nvidia az eredeti, 2015-ös modellt és supportálja 7 évvel később is. Hogy két csak "apróságot" említsek. Meg van az a csúnya widevine is, ó, hát a kínaiak azon is el szoktak vérezni, szia 4K Netflix.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
gyűrű
addikt
válasz Szigma70 #2416 üzenetére
Leiat nem ajánlom, az újabb addonok már nem biztos hogy kompatibilisek. Picit teszteltem itthon. Nekem egy onkyo avr=en keresztül csatlakozik a shield, így ha ott kikapcsolom az enhaced hdmi passtrough beállítást, akkor a shield tv pro is max hdr-t ad át a kodin is. Gondolom akkor valami hdmi splitterrel elérhető ugyanez. Esetleg a geforce shield fórumon lehet hogy tudnak segíteni. [link]
-
gyugyo79
addikt
válasz Szigma70 #2365 üzenetére
MrMC Nem tudom mostanra mennyivel jobb mint a "sima" KODI én még annó vettem meg amikor reneteg Android TV-s funkció ebbe volt hamarabb implementálva és a nekem fontos dolgok stabilan működtek (az SPMC volt igazából nagy kedvenc androidtv alatt mert azon főleg a hangformátumok kezelése jobb volt mint a KODI -ban csak annak a fejlesztője ide jött és annak abba hagyta a fejlesztését).
Nincs egy KODI funkcionalitása modok terén pláne de amit tud azt stabilan tudja és nekem fontos modok meg pont bele kerültek.
Ugye ide jött át/el Chris Browet aki a legtöbb hasznos androidos dolgot az androidos KODI-hoz is hozzáadta és utána egy ideig neki volt köszönhető az általam szintén szeretett SPMC nevű fork.
Modok miatt egész ritkán használok néha KODI -t is és mostanra amúgy elég jónak tűnt már az is azokban amik miatt az elejében vállalhatatlan volt androitv -n. De mivel a PLEX félelmeteset javul ami mellet a 2. amit használok az az MrMC így nagy tapasztalatom nincs magával a KODI-val.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest