Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexdemon
aktív tag
deccmájgém
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
nagyúr
jól néz ki. várós.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Mister_X
nagyúr
Csak, hogy mindenkiben felszítsam a vért: Xbox360-ra megjelent egy Shadowrun elnevezésű elcseszett Counter-Strike klón De ez jónak néz ki.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
ldave
félisten
Ej, hazaérve melóból gondoltam megírom ezt a hírt vacsi közben, már majdnem kész is volt, mikor frissítve az oldalt látom, hogy már kint van
Jók idők várnak a klasszikus PC-s RPG játékokra kedvelőire, Wasteland 2, Shadowrun Returns, Torment, Project Eternity és még sok más. All Hail Kickstarter!
A Slime draws near! Command?
-
Xaels
félisten
Mobil platformon szerintem ez ütni fog Végre valami tartalmas/összetett cucc a sok casual izé között.
(#2) orichalcos: visszaköszön a Shadowrun látványvilág is ami nekem kifejezetten bejön. Sajnos a szabálykönyveimet most adom el.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Path of Exile 2
- Durrogtass
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bemutatkozott az Apple Watch 6 és SE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest