Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
A héten én is tagja leszek ennek a társaságnak egy tab. s8u-val. Jelenleg s6-ot gyötrök, amivel nagyon meg vagyok elégedve, de vonzott a nagyobb kijelző és minden, ami új, mint processzor, stb.
Remélem nem fogok csalódni benne, bár az elődjében sem csalódtam, sőt a telefonommal is meg vagyok elégedve, S22 ultra, ezzel jó egységet fognak képviselni.
Amint megérkezik leírom a tapasztalataimat.
Egyébként sajnálom, hogy ilyen kicsi itt a mozgolódás, bár ez lehet annak a jele is, hogy akinek van, az használja és nincs vele baja, mint más topikokban"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest