Hirdetés
-
GAMEPOD
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1000
tag
válasz
Jack Oneill #49643 üzenetére
köszi Jack, ezt most az Oreoval érted?
és ha visszaolvasok, leirtad ugyanezt Nougattal?(bocs, rohanásban butatelefonnal)
-
Krisz1000
tag
válasz
vohanyi #49630 üzenetére
most én is gondolkodom használtban, ha minden elérhető árú telóval ennyi gond van.
megkérdezhetem hol vetted?tudsz olyan megbízható üzletet, ahol valamennyi garit is adnak a használt telóra, ne adj isten még érvényes garanciaidővel értékesitenek telót?
a westendben voltam egy ilyen boltban, csak az egész nem tűnt valami megbízhatónak/hozzáértőnek
de az alapötlet tetszett, miszerint ezek flottás telefonok voltak, gondolom ez azt jelenti nem romolt, még az eredeti cég által ellenörzött, rendeltetésszerűen használt telók
-
Krisz1000
tag
válasz
Silenzio #49615 üzenetére
én most állok teló vásárlás előtt (baromi nehéz a választás mert minden elérhető áru csúcsmodellel van valami probléma)
teljesen egyetértek veled h ez igen komoly probléma, eléggé megingatott a telefonban.
pl most váltanék nagyobb mobilnetre és utazás közben sokat is használnám, evernote, YT-is oktató anyagok stbláma kérdés, de kikapcsolt mobilnettel is magasabb a fogyasztásod?
perr pill mi a megoldás? fél óránkét bekapcsolod 1 percre a mobilnetet, h jött e értesítés és mész tovább?
irtad xda-n olvasgattál róla, ott érik valami megoldás?s8-ról miért jöttél vissza amúgy?
köszi.
-
Krisz1000
tag
sziasztok, megy fel a teló ára...
a fekete már 130-140 től indul az 5 csillagos és sok véleménnyel rendelkező boltoknál.
vélemény...?
-
Krisz1000
tag
válasz
taranis #49216 üzenetére
hát hogy erre fizettetik ezt a brutál plusz pénzt, több helyen 200e körül van a telefon?
a teljeskörű gyártói garanciának az lenne a lényege h úgy javítják meg a telefont hogy utána nagy valószínűséggel az a hiba ne forduljon elő mégegyszer,
amit nyilván használni szeretnél, nem x-edik alkalommal javításra várni.
ill a gyártó a vásárlói megelégedést tartja szem előtt, azért fizeted a prémium árat.arról nem beszélve szerintem a telónak se tesz jót, h x-edik alkalommal szedik szét, nyilván nem erre lett tervezve. garancia után majd ezért fog beázni a teló v lesz más hibája és mehet a kukába.
nem ismerik el az egyik leggyakoribb hibáról h típushiba?
nem lehet, h kicsit erélyesebben kéne bemenned és elmondani ezeket nekik?én itt korábban nyekeregtem a magyar gari miatt, nyilván horror felárért ez elfogadhatatlan, és nem is kéne.
ugyanakkor napokban voltam a ***palotában (ott 120 körül lenne), és hát finoman szólva nem egy bizalomgerjesztő hely, meg az arcok se. nem túl szívesen gariztatnék ott, ha még a hivatalosban is ezt csinálják.kicsit kezdem úgy érezni az összkép alapján, h mégsem akkor buli most ilyen telót venni
egy kiélezett, de 2 éves csúcsmodell, ahol szinte az összes lényegi szereléssel szopás van, drága vagy GTK-s
plusz ez a lila csik a telefon életében bármikor előjöhet, évekkel később is ha jól értemazt érzem lassan jobban járok egy onplus 5t-vel, ami a ***home-ban (sokkal bizalomgerjesztőbb bolt) csak 20assal drágább...
-
Krisz1000
tag
köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat call recorder ügyben
bocs h nem tagellek be titeket de nagyon pörög a topik,
most okosteló nélkül alig bírom követni -
Krisz1000
tag
szia, köszi, de pont ez lenne a lényeg, hogy a hivások jó minőségű rögzitése miatt ne kelljen rootolni,
mert ahogy leírtátok root-tal ugrik a knox, ugrik a garanciám.
nekem nulla km-től kellene a hivásrögzítés...nincs közöttetek valaki aki használ hivásrögzitést rendszeresen?
nincs valami más megoldás?
valami patch amivel elindul a diktafon EU-s rommal?s3-on a call recordert használtam, de az hardveres rögzitéshez root-ot kér, és ezt jelzi is korrekten a leírásában.
egyéb esetben a felvétel mikrofonon keresztül történik, ami tök szar, az egyik felet alig hallani. -
Krisz1000
tag
válasz
gerner1 #48975 üzenetére
köszi a korábbi válaszod, hogy kitértél az ár/garancia kérdésre.
egyetértek azzal a sráccal, aki utána írta, hogy annyiért nonszensz lenne megvenni a telót.én konkrétan az amoled beégés miatt próbálok a garival lavírozni.
s3-asommal nagyon megszívtam. nem szeretnék úgy járni. kb másfél év után jelentek meg a komoly beégések, és csak 2 év lejárta után tudtam meg, h az garis lett volna és kaptam volna egy vadi új képernyőt (tudom...
)
relative sokat használom a telót és max fényerőn.
gmail, evernote, keep, minden ami fehérnálatok mik a tapasztalatok, aki sokat lóg a telóján, mikor jelennek meg a beégések, 2 éven belül?
itt volt egy srác aki irta, h már másodszor gariztatja beégés miatt ...? -
Krisz1000
tag
sziasztok!
ezen a telón milyen lehetőség van a hívás rögzítésére, úgy hogy mindkét fél jól és jó minőségben hallható legyen (hardveresen)
folyamatban levő hívásnál pl van rögzitő gomb a képernyőn? natív lehetőség?
s3-on ez "EU adatvédelmi blabla" okokból tiltva volt, miközben a touchwiz képes lett volna rá
a hangfelvevőt se engedte elinditani hivás közben. mármint stock romon.
ezért külön appot kellett használom, amihez root is kellett. ezt jó lenne elkerülni. ismert okok miatt. -
Krisz1000
tag
válasz
Viktor77 #48608 üzenetére
köszi
az a gáz, hogy nagyon sok tutorialnál ez nincs egyértelműen leírva egyébként...
XDA-n is annyi szanaszét info van hogy hihetetlen.egy oldalon keresztül taglalják, h root meg unroot, meg gyári tar vissza ondinban de arról egy szó sincs h ja bocsi a knoxod marad 1-en
nem teljesen világos h ez azért van-e mert sok EU országban a knox nem jelenti feltétlen a garancia elvesztését. (pl hardverre)
-
Krisz1000
tag
szerintetek mitől lehet az, hogy ilyen elképesztően drága most a hivatalos magyaroszági S7 edge?
175 és 230között van, az utóbbi a samsung store...
nagyon szeretnék fehérimportos hivatalos magyart a 2 éves garival, de ez az ár vicc ugyebár...
ez valami magyar specialitás, üzletpolitika, vagy csak elírta valaki az excelt? vajon számithatunk arra, h értelmes szintre csökken..?
-
Krisz1000
tag
válasz
gerner1 #48603 üzenetére
szió! még korábban váltottunk pár szót ezzel kapcsolatban, közben utánaolvastam XDA-n
szóval a knox trippel az van hogy egy chipen, azt hiszem a rendszerchipen integrált fizikai biztosítékot éget ki rövid ideig tartó nagy áramerősséggel, tehát azt a büdös életben soha senki nem fogja tudni gyári gariztatható állapotra visszaállítani.
az összes fizetős szoftveres "megoldás" amit az emberek találni vélnek mint bullshit, lehúzás, profi szervizes kapásból kiszúrja a jig-jével a knox valós állapotát
ilyen esetben csak alaplapcserével állítható vissza garanciális állapotra (már ha ennek van értelme)ami még nem világos számomra, ezt biztos Ti tudjátok, hogy van e mód enélkül rootolni, illetve azt visszaállítani, ha jól értettem, valami service bootloaderrel kell? vagy a CF autoroot a knox trippelése nélkül tudja rootolni? ez utóbbi pl tud un-rootolni?
köszi
-
Krisz1000
tag
haha... erről a garanciás sztoriról annyit, hogy az elmúlt hetekben többször voltam a Samu store-ban, mert egy olyan igéretet kaptam a vezetőtől, h e honap vége felé 130 alá le fog menni a teló.
miután egyértelmű lett, h ez nem fog megtörténni, tudatos vásárlóként elbeszélgettem a főnökkel, h ez mi már, miért lökik a zugboltok, szürkeimportos piac felé a vásárlókat, miért hozzák őket ilyen helyzetbe.
én nagyon szeretném náluk venni a telefont, de attól még nem a holdról jöttem, semmi nem indokolja h az átlagos 125 helyett ők 160at kérnek a telóért... de hogy a garancia, meg a szolgáltatás bla bla, amit ők nyújtanak...
most meg vmi bullshit indokra hivatkozva csökkentik a prémium szolgáltatásaikat. (el nem tudom képzelni az otthoni garinak mi köze a gpdr-hez)
vajon ebben az országban sosem fog változni semmi? majd 30 év mulva is a szürkeimportos telefonneperek meg az irreálisan drága, túlárazott hivatalos között lehet választani? gondolom angliában,németországban stb nem is értenék mi ez az egész, szerintem ott mindent megtesz az importőr h az emberek tőle vegyék a telót...
ui: miközben az ott dolgozó eladók, alkalmazottak stb fizetése, működési költségek is jóval magasabb közben mint nálunk
-
Krisz1000
tag
hogy micsoda??? milyen alkalmazás az ilyen?
-
Krisz1000
tag
amúgy sokak nevében köszi a leírást a kamera appról. pont az ilyen dolgok miatt vacilálok a telefon megvételén. marketing szempontok miatt le van véve a teljesítménye és nekem amúgy is kéne root.
közben 1-2 évet kéne várni a gari miatt mert a telóra szinte minden javítás méregdrága a szerkezete miatt
-
Krisz1000
tag
válasz
gerner1 #47684 üzenetére
oké, bocsánat, lehet h keverem, h S hányas volt az, amiről ezeket olvastam.
viszont mint topikgazda adhatnál tanácsot, beleástam magam a faq-ba és 2 dolog nem világos:
1. a knox számláló szeret elugrani nulláról és SEMMILYEN szoftveres mód nincs visszaállítani??
ebben a helyzet változatlan?
2. problémás a root, mert drm kulcsok védik. de úgy láttam van CF autoroot... akkor most mi van?
3. CF autoroot felajánlja a knox tiltását, mint régebben, v ez már nincs?pár hónapos bejáratás után szívesen használnék egy knox-talan, bloatware mentesitett rootolt stock romot, v akár lineage-et, de ha képtelenség visszaállítani bármelyik számlálót akkor az elég érdekes lesz
köszi
-
Krisz1000
tag
válasz
Csobotario #47680 üzenetére
szia, úgy értem h az akkori S-ek. s4, s5, ilyenek.
magyar webshop volt ezzel az olasz rommal? csak kérdezem. köszi
-
Krisz1000
tag
válasz
vohanyi #47678 üzenetére
jaaaa.... nem akkor részben félreértés, nekem áfás kell, tehát mindenképp árúkeresőről vmelyik bolt lenne.
btel, gsmpalota ilyenek...
megkeresem a legolcsóbb árat, ahol a bolt 5 csillagos, meg még beleolvasok az újabb értékelésekbe és ennyi... úgy látom ezzel 120-125 körül jönne ki
vélemény
...?
-
Krisz1000
tag
Sziasztok! telefonboltból szeretném megvenni ezt a készüléket, olyan 120e körüli áron, és ha jól sejtem ezek mind szürkeimportos készülékek. mégsem akarom elkötelezni magam a T-nél 2 évre, h hasonló árat kapjak.
azt tudom, h 3-4 éve a régebbi modellekkel még komoly problémákat lehetett hallani.
pl
régió problémák, rákokányolt EU-s szoftver ázsiából származó telóra
ami nem veszi be a frissítést
vagy frissités után ledobja a SIMet/wifit/gps-t stb
garit nem lehet normálisan érvényesíteniaz lenne a kérdésem h ebben történt valami pozitiv változás az elmúlt pár évben, vagy mi van most?
samsung storeban kérdeztem de csak a szokásos company bullshitet hallottam, h náluk miért kerül 40-50e forinttal többe ua a telefon.
ill ez van a honlapukon:
"Nem összetévesztendő az olcsó mobilokkal, amikre utólag telepítik a magyar menüt és idegen SIM kártyával aktiválják, hogy Magyarországon használható legyen a telefon."ezt nem is értettem, mi az h magyarországon használható? minden független telefon alapból használható az összes olyan országban ahol megvan a szükséges GSM hullámhossz, nem?
pl az s3 nordic v német rommal minden további nélkül használható.
úgy tudtam h a legtöbb europai FW az összes európai országban működik és jobbára a nyelv is benne van...véleményeket tapasztalatokat előre is köszi
-
Krisz1000
tag
válasz
szevassag #47169 üzenetére
köszi! a megéri-e dolgot az árára érted vagy a romolásra?
valszeg én sem azzal fogok kezdeni, várok vele pár hónapot, már csak azért is mert komoly gondom nincs a touchwizzel.
viszont sajnos van pár számomra fontos progi amihez szerintem root jog fog kelleni igy egy idő után azt meg kell ejtenem. -
Krisz1000
tag
Szisztok, s3 LTE-ről váltanék erre, eléggé megtetszett.
az s3-at rengeteget romoltam, rootoltam,
4.1-7.1-ig minden android volt rajta és jó sok touchwiz is.az érdekelne hogy ezt a telót mennyivel nehezebb vagy könnyebb rom/root-olni az s3-as hoz képest.
vannak e extra buktatók, amik csak lassan derültek ki
neccesebb e a gyári visszaállítás, ha rootolás után gariztatni akarod pl?vagy pl ami az s3-nál volt, hogy a kamera drivereket sosem sikerült visszafejteni ezért a tiszta android alapú romokban (cyan, lineage) sosem volt tökéletes a fényképezőgép, mindig fagyott valamennyire. (camera restarter és társai)
ilyen dolgokra gondolok... kis felvilágosítást előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung Galaxy Watch4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest