Hirdetés
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
így pár hét után azt mondom, hogy nem tetszik ez a lézeres fókusz van ha olyan a felület ugrál a fókuszálás , note 10 plusznál ilyen nem volt
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Freezee
senior tag
Használja valaki eSimmel, nem a hagyományossal a készülékét?
Teal'C: azt is megpróbálom, jövő héten elviszem frissítésre hátha.
-
Freezee
senior tag
Azért nem hozza fel a google play mert mo.-on elvileg nem támogatott. Ezeket a hibaüzeneteket nekem is feldobta, de nekem abszolut látszik hogy feltelepül, elindul, majd amikor érzékeli hogy "hol" van szétkapcsolja a fejegységet és letiltja.
APK mirroról próbáltam én is telepíteni, de úgy sem megy sajnos.
Aptoiddal is próbáltam hátha rendbe teszi az AAutot de vele sem megy
Ja igen, próbáltam VPN-en keresztül kiengedni az AA-t ( UK-n) de úgy sem mentTeal'C: a fejegység rendben kezeli az AA-t mivel sok más telefonnal működik ( nem android 10 van rajtuk). Minden ismerősöm telójával kipróbáltam akivel találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz torrente777 #993 üzenetére
Kíváncsi leszek a véleményedre. Nekem is volt S20 ultrám. Szerintem is jobb egy árnyalatnyival a kamera. Az akku valóban kisebb, de ez is tudja nálam az egy napot. Este úgyis töltőre megy ezért nekem mindegy,hogy 20 vagy 30% van a nap végére. A kisebb akkut kárpótolja az S pen.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz torrente777 #989 üzenetére
Üdv itt. Mi késztetett a cserére?
-
ADAM1337
nagyúr
-
torrente777
tag
Bejelentkezem hozzátok eladtam az S20 Ultrát vettem egy Note 20 Ultrát
-
S e t h
nagyúr
Még most sem tiszta számomra mi a gebasz az android auto körül.
Ami biztos, hogy az első alkalommal, amikor a telefont csatlakoztatni akartam a kocsival, akkor folyamatosan ezt az üzenetet kaptam.Aztán ezer plusz 1 nyomkodás után egyszer csak sikerült.
Ma volt a második alkalom, hogy kipróbáltam és akkor már simán ment, de nem tudom, hogy azért-e mert az első alkalom után már nem kellett semmi speciálisat csinálni, megjegyzem, nem tudom mit csináltam végül, vagy pedig azért, mert felraktam az "android auto képernyőkre" appot.
Ami viszont még fura.....
10-as android előtt az apkmirrorról szedtem le az appot, most már ugye nem kell, de miért nem látom az appok között sehol, csak listázva, sőt, a google playen sem, pláne sőt, amikor látom az apkmirroron, hogy van hozzá frissítés, akkor leszedem és telepíteném, akkor meg ezt az üzenetet kapom.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Teal'C
veterán
Én úgy tudom a telefonban nincs dac csak a fülesben amóta nincs jack aljzat, digitális jelet ad és a fülesbe épített dac alakítja analógra. De javítsatok ki ha tévednék. Persze most kizárólag a zenehalgatásról beszélünk nem a saját hangszóróiról.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-
Dr V
őstag
Lehet tudni, h milyen DAC van az ultrában? A S1+voodoo sound kernelt megközelíti?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
TODI1111
veterán
-
Capella
senior tag
Oké, lehet mondani. De van az AoD, azt is elég sokan használják.
Van az a megoldás a probléma csökkentésére, hogy mindig kicsit máshol jeleníti meg, amit kell.
Valószínűleg lehet ilyen a Clear View tok miatt is. A jelzett gond mégsem ez, mert egy teljes jól behatárolt panelterület mutat beégéshez hasonló tünetet, ráadásul úgy, hogy a terület nagy része az aktív időszakban is folyamatosan fekete.
Az nekem kicsit még furcsa, hogy az Amoled fekete szín kijelzésére is "beég". -
Capella
senior tag
Ha ez tényleg igaz, az elég gáz lenne. [link]
A cikk szerint egyeseknél a gyári Clear View tok beégésszerű tüneteket mutat a Note20 Ultra telefonok jobb szélén.
Az egyértelmű, hogy sokkal többet aktív terület mutat eltérést. Viszont azért remélem, hogy inkább mégis valami más gond lesz.
Egyrészt a teljes aktív terület néz ki eltérően, függetlenül az azon megjelenített fényesebb tartalomtól, szövegtől, ikonoktól. Másrészt a Note10-nél már erre a oldalsó csíkra költözött a Clear View kijelzése, és annak megjelenése óta eltelt bő egy évben én nem hallottam a Note10-nél ilyen problémát. -
motown5l
senior tag
Sziasztok. Két napja kaptam meg én is a frissitest a készülékre. És azt tapasztalom azóta, hogy sokkal tovább bírja az akku.15% tol pedig meglepően sokáig működik még a készülék.
-
Teal'C
veterán
Nekem fizetős van, még akkor vettem mikor nem voltak szankciók. Őszintén szólva nem tudom mit enged a nem fizetős. Egy biztos hogy mikrofonról illetve beszéd hangszóróval rögzít ezért nem megy bt-vel.
-
babosf
aktív tag
szia
letoltottem de nem tudom beállítani hogy honnét rogzitsen. biztos mikrofonrol rogzit mert még kicsorog de ha beszélek már veszi. halk szobában ez még ok de autóban vagy kultéren alig hallani a máik fél hangját. én rontok el vmit vagy hol lehet beállitani? vagy csak a fizetos verzióban van ez a lehetoség?
kosziGalaxy S23 Ultra
-
S e t h
nagyúr
Mi a franc folyt itt, hogy ennyi hozzászólás eltűnt?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
telefonmágus
senior tag
Jó ritka lehet az N20U 512GB változat
Véletlenül hozzám került egy bronzos bontatlan,azt se tudtam hirtelen mennyit érhet
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
S e t h
nagyúr
Vmi katasztrófa.
Egy telefonnal sem szívtam ennyit és még csak meg sem tudom mondani mitől javult meg.
Folyamatosan jajgatott a kocsi, hogy kell vmi engedély a telefon részéről, persze a telefon ezt nem jelezte, főleg mivel minden engedélyezve volt, aztán kb 10-15 csatlakozás után ment.
De most a hívásokkal is van vmi. Jönnek sorban az smsek, hogy ennyien meg ennyien kerestek, állításuk szerint foglalt voltam, közben itt van mellettem a telefon az asztalon.
Aztán egy restart után jó egy darabig, de van hogy mobilról oké, vezetékesről nem.
Nincs kedvem egy factory resethez, de első körben leszedtem a nice lockot, mert azóta bolondult meg.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
csolaca68
tag
Jó reggelt!
Hívásrögzítőt használ valaki, melyiket és hogyan kell beállítani?
Köszönöm. -
Teal'C
veterán
Szia
Most próbáltam ki, opel combo 2019 hibátlanul megy bár a naptár valamiért el volt utasítva alapértelmezett hozzáférésben de az androidauto alkalmazás engedélynél kézileg engedélyeztem. Javaslom keresd ki az androidauto alkalmazást és ott töröld az adatokat és a gyorsítótárat majd próbáld újra csatlakoztatni.
-
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom életre kelteni ebben sem az android autót. Sikerült már valakinek használni? Ha igen hogyan? Ha összedugom az autóval felvillan az android autó gombja majd kiszürkül.
-
Teal'C
veterán
válasz Joe_Muad_Dib #934 üzenetére
Jó reggelt, ez már volt
-
S e t h
nagyúr
Ha már fólia és ujjnyom scanner. Olvastam vmelyik xda topikban, hogy ultra tulaj leszedte a fóliát és azóta ég és föld a különbség az ujjnyom scannerben.
Én régen preferáltam a fóliákat, de a lekerekített kijelzők miatt egyre silányabb lett a végeredmény, arról nem is beszélve, hogy a note széria esetében az s-pen sem nagyon szereti.
A gyári samu fólia tényleg nagyon jó, viszont az ujjnyom felismerés nem oké, és akkor még finoman fogalmaztam.
Beolvastam 4-5 alkalommal ugyanazt az ujjamat, de kifejezetten rá kell nyomni az ujjamat, nem elég csak rárakni, hanem erőt kell kifejteni, szóval én inkább használom az arcfelismerést, ami viszont frankón működik.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Teal'C
veterán
Jók ezek az üvegek de ennyivel mint az ára nem jobb mint a 2000ft-os. Én raktam fel többet is és hibátlan a 2000ft ért is. A kollégám Note8 as telójára raktam fel fél éve és hibátlan ráadásul neki el van repedve a kijelzője mégis hibátlan.
-
csolaca68
tag
[ Szerkesztve ]
-
-
Teal'C
veterán
Ezzel az apk-val még lehet [link] a fogyasztása kb nulla már évek óta használom anno meg is vásároltam jelenleg is használom. Ha a play protect reklamál csak tiltsd le a figyelést, azért reklamál mert már nincs a playstore-ban. Tetszőleges képet választhatsz de vannak gyáriak is sőt választhatsz mappát is több képpel. Van benne időjárás animáció + több widget
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
Attól tartok, sehogy... Ez nagyon régóta nem lehetséges Samsungokon. Ilyen Nova Launcher-ekkel eddig lehetséges volt, de már azokkal sem működik a OneUI 2.1 óta. Az még lehetséges, hogy visszatér a lehetőség a következő frissítések során, de akkor is csak ilyen külsős appokkal lesz megoldható.
Tudom, hogy idegesítő lehet a hiánya egy ilyen apróságnak, főleg ha megszoktad, de már 2014-ben sem volt lehetséges ez az akkor aktuális csúcs S5-n pl. (de megkockáztatom, hogy még régebb óta nincs ilyen alapból a Samsungokon). A miértjét nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
babosf
aktív tag
Sziasztok huaweirol jovok...hol lehet beallitani h a hatterkep a kepernyo jobbra balra gorgetesekor mozduljon jobbra balra? Koszi udv
Galaxy S23 Ultra
-
-
Teal'C
veterán
Szerintem csak szoftveres anomália ha fordítva csinálja mondjuk 10% nál egy hívásnál kikapcsolna akkor van probléma.
Saycz: próbáltál factory reszetet a note20u ban, nekem is volt hasonló korábbi készüléken és ez javította a hibát végleg. Sosem derült rá fény mi akadt be. Sokan írnak sok féle hibát nekem egy sincs ezek közül és csak értetlenül olvasom ezeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest