Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Kíváncsi leszek, hogy az új kieggel mit fognak elcseszni megint ahogy a DT megjelenésénél verték szét a netcode-ot amit nem sokkal előtte javítottak meg.
Viszont ahogy elnézem a kommenteket szinte egyedül vagyok azzal, hogy inkább a 2142 folytatását várom (A MOHAA meg a COD 1-2 nekem bőven elég volt a WWII-es FPS-ekből).
-
Gainka
őstag
válasz Találtgyerek #41 üzenetére
Tesco
-
Ic3man
tag
-
Ic3man
tag
Mindig kedden jöttek a DLC-k eddig. Ha jól emlékszek BF3-nál is így volt.
Amúgy tök igaz amit mondasz, kijön kedden, aztán csak hétvégén van idő kipróbálni.
Hát ez van, aki dolgozik, annak nincs már ideje játszani.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Ic3man
tag
CTE keretében kipróbáltam már a Final Stand-et és nekem nagyon bejöttek a mapok.
BF1943 is kimaradt PC-ről, bár nagyon ígérték... nem tartom azért teljesen kizártnak hogy egyszer megkapjuk Frostbite 3/3.5/4-re.
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
BlackDevil
aktív tag
jó ez
a vidi tényleg rövidre sikerült
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
Gainka
őstag
Vagy ugy lesz mint ahogy volt már, a játékokkal haladunk a jövöbe és mikor már ezt is unja mindenki csöppentik vissza a 2.vh-ba. Vagy első.
-
aram01
nagyúr
válasz Találtgyerek #31 üzenetére
az lesz
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz Találtgyerek #29 üzenetére
a kedvenc slam-jaimmal mit kezdek majd?
-
anddrew
tag
Hát több információt is belecsempészhettek volna a videóba...
π
-
ribizly
veterán
válasz benike1999 #24 üzenetére
Az nagyon kellemetlen! Egyik haveromnak volt, hogy nem lépett be vagy egy évig az origin-be és valaki lenyúlta a fiókját. Neki annyi volt, hogy írt egy levelet és visszaállították az account-ot szinte azonnal. Fuss még vele 1-2 kört, mert szerintem nem ez azért szokott működni.
Bytheway CoD Black Ops 1 volt számomra is az egyik legélvezetesebb rész.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
benike1999
tag
Nekem is nagy kedvenceim a CoD-ok főleg a BO sorozat és a BF4 számomra egy nagy csalódás volt (az első BF amit megvettem) plusszba ellopták az összes origines játékomat és még csak annyit se írtak hogy elnézést pedig ezerszer írtam nekik még az aktiváló Kódot is elküldtem az originnek azóta utálok minden olyan játékot ami ott van!!!
-
ribizly
veterán
válasz benike1999 #21 üzenetére
Én tényleg nem akarom védeni a CoD-ot, de az AW kifejezetten jóra sikerült. Legalábbis számomra nagyon szórakoztató. Mondom ezt úgy, hogy BFBC2, BF3 + Premium és BF4 + Premium is megvan és mindegyikkel toltam nem kevés időt a haverokkal. Kíváncsian várom ezt a kiegészítőit is, de én annak örülnék a legjobban, ha egy rakat map-ot (mondjuk az összeeset játékmódokkal együtt) inkább behúzták a 3-ból... Az lenne az igazán szép gesztus, ha már az alapjáték volt ingyenes is.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
aram01
nagyúr
válasz benike1999 #21 üzenetére
Lehet, de akkor nem kicsit bug-os lesz
-
benike1999
tag
Nekem van egy olyan érzésem hogy meg akarják mutatni hogy amihez a CoD-nak egy teljes árú játék kellett (Advenced warfare) azt ők egy DLC-ben is ki tudják adni...de ez az én véleményem lehet hogy nem így van de én így látom!
-
aAron_
őstag
Nem tudom ki számít fannak, de én azt mondom bármi, csak ne megint ilyen, mint ez előző két rész. S nem azért, mert olyan rosszak lettek volna. Ebből szerintem már nem sokat lehet kihozni, unalmas. Ha pedig WW II. nem lesz, hát legyen future warfare vagy WW I.
What is your ikigai?
-
djculture
félisten
Én az első leárazáskor megvettem az alapot 8 ezerért, nyomtam pár órát és kiakasztott. Azóta is itt kinlódik a polcomon a dobozos a kinai risinggal együtt. Majd belenézek hogy tényleg javult e valamit. Arra emlékszek hogy egy embert nem lehetett eltalálni annyi szar volt a hitreg.
-
Helmoras
őstag
válasz djculture #14 üzenetére
Szerintem sokkal jobb lett a 4 mint a 3, nyilván kellemetlenül drága az alapjáték újonnan meg a premium is, de aki szereti az ilyesmi játékokat annak megéri, mostanra szépen ki van pofozva a játék, (megjegyzem én csak pár hónapja játszok, nem tapasztaltam laggot, bugot, de még csak csalóval is csak egyszer találkoztam, persze a 90 órámmal kezdő vagyok
-
djculture
félisten
Én erre már nem költök, jobb nem lesz... Hármas ezerszer jobb élményt nyújt
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
várós lesz
bár remélem nem az ET ellen kell nyomni
-
Real_Gabe
tag
Én is örülnék egy 2. világháborús verziónak, de szerintem azért nem fogják meglépni, mert az emberek hozzászoktak a rengeteg modern kütyühöz meg festéshez, amivel moddolni tudják a fegyvereket, a ruhákat, a járműveket.
A második világháborúban pedig nem igen volt jellemző a különböző lézerirányzékok, taktikai lámpák, gránátvetők, holo, meg red-dot-ok, meg rakétavetők, stb.
Ezért a mai modern hadviselésű játékokhoz képest fapadosnak hatna lehetőségekben egy 2. világháborús játék és sokkal kevesebben vennék.
sáríála
-
DonDennis
senior tag
Hát úgy kiadhatnának egy WII témájú "játékot" mint anno a BFBC2-nél a Vietnam volt. Az így kicsit durván jó lenne, de ezek a lézer pisztolyok meg exoskeleton meg társai hülyeségek nem kénének.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Chereiose
addikt
Várom már, de remélem nem lesz tele ilyen nem létező szarokkal mint ez a lebegő tank...
-
Ic3man
tag
Én (és még sokan mások) nagyon örülnék egy WWII témájú BF-nek.
Valószínűleg nem lesz már ilyen, mert sokan meg úgy vélekednek, hogy lerágott csont a téma.
De ezért elég brutál lenne a Frostbite 3-al egy világháborús FPS.Ezzel együtt igen, szerintem is egy BF2143 felé kacsingatnak a srácok...
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
blaca83
őstag
Szerintem ezzel akarják felmérni, hogy van-e igény egy újabb 2142-típusú játékra a Battlefield palettáján,ami anno nagyon nagy siker volt.
Ha van rá érdeklődés és lendít a bevételeken akkor véleményem szerint egy ráncfelvarrást követően hamarosan érkezne az új 2142 stílusú Battlefield.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
kengyel
nagyúr
Ebből nem sok minden derült ki Várjuk !
kengyel
-
Sontir Fel
őstag
Érdekes.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
adblock
csendes tag
válasz Penndragon #1 üzenetére
Majd biztosan jön valami normális trailer a megjelenésig, ez meg csak olyan felcsigázó teaser.
-
Penndragon
tag
Hát ez elég semmitmondó videjóó....
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest