- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mister_X
nagyúr
Kár ezen vitatkozni. Sokan (mint te meg én) a sorozat feléledését látták a 4. rész óta. Igazi revolúció, ami új ízt adott a sorozatnak. Én tutira meg fogom venni a RE6-ot és továbbra is a kedvencem marad az ötödik rész. Másnak meg a második és harmadik lesz az.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Djuree
félisten
nem, az akció meg a mászkálás van egyensúlyban sztem.
Mr.Csizmás: tény hogy logikai feladvány mehetett volna több bele. de ha már stílus, ott az alone in the dark, azt elcseszték nagyon, pedig az első 2 rész frenetikus volt. de sztem a resi csak jobb lett, ill. másabb kicsit, de nekem tetszik ígyis.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Katana28
csendes tag
mármint mi van egyensúlyban? az akció meg a darálás? az mehet 1 lapra is egyetlen rész ami nem szemétbe való az a lickeres szakasz
őőh végig vittem azon a híres ultrahard fokozaton azon kevés boxos gamem közé tartozik amit kimaxoltam és tény hogy alig van töltény de attól a hangulata még nem lesz meg
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Mr.Csizmás #21 üzenetére
akkor nekem bejön
végre az 5-ben pont eltalálták az akció meg a többi rész egyensúlyát....tökéletes kombó lett, remélem a 6 is hasonló, az 5-öt vagy 6x végigtoltuk haverokkal coop-banKatana28: oldd fel az 5-ben a legnehezebb nehézségi fokot, nem tudom talán legendary, ha végigviszed legnehezebben ami alapból elérhető akkor jön elő. na majd ott megtudod milyen a töltényspórolás, az első részekben ehhez képest kamionnyi töltény volt
jók voltak az első részek, de túl uncsi volt nekem, az 5 végre pörgősebb lett, nem aludni akarok játék közben hanem pörögni, az orc viszont rakat szar lett, hiába pörgős...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Katana28
csendes tag
aki azt mondja hogy a 4 meg az 5 a legjobb az nincs tisztában a resident evil fogalmával az 5 szép lett és kiemelkedik kicsit a tps-ek közül de mint resi úgy a legsz*rabb rész... na jó az orc szorosan követi de abban még mindig jóval több resi hangulat van aztán ott a 4 ami majdnem jó lett de mégse... eleve az szíven ütött hogy holmi parazitás csápfejű tüntető parasztokra (és később pengéből guberált virágszájú fekákra) lett cserélve a játék egyik fő jellemzője a zombi mert egyébként a sorozattal lett belőlem hatalmas z. fan aki még nem próbálta és teheti próbálja ki a régi részeket ma már valószínűleg nehéz lenne megszeretnie az eltunyult lövök megyek játékokkal játszó népnek az oda-vissza futkározós agyalós töltényspórolós és 2012-ben már eléggé csúnyácska klasszikus trilógiát de gy próbát megér vagy pedig ott az első rész remakeje (gamecubera vagy picit erősebb vasra emuval) ami még mai szemmel is gyönyörű és még a hangulatát is megtartotta annak ellenére hogy lett bele pakolva 1-2 újítás
-
havasa
aktív tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #16 üzenetére
Pedig a 4 a legjobb.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mr.Csizmás
titán
amíg még pc-re is ki volt adva, addig jó volt... leszámítva a 4-et.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Djuree
félisten
válasz WhiteWalker #12 üzenetére
ja tényleg
-
félisten
Az ötödik rész nagyon tetszett, főleg az animációk. Persze már nem az a túlélő horror volt mint az első, de zombis akciójátéknak kiváló! Remélem ez hozza az ötödik szintjét. Akkor már elégedett lennék!
Nigger zombik FTW!Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
vocalhost
tag
Én már kiábrándultam mind a filmből mind a játékből, mivel egy szemét!
| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
szilva01
őstag
Nekem egyik játék sem jött be lehet ez változást hoz.
-
Djuree
félisten
válasz WhiteWalker #7 üzenetére
box-ra már pár napja kint van a jobb torrent oldalakon
már nekem is itt figyel a gépen, csak ki kéne írni, de lusta vagyok[ Szerkesztve ]
-
Griaule
csendes tag
válasz WhiteWalker #7 üzenetére
JTAG
-
NeoExDeath
aktív tag
PS3-as demót játszottam. Nagyon szép, de itt-ott kilóg már a lóláb, sztem megvárom a PC-s verziót. Az irányítás, vetődés tényleg jó lett, a karakterek is kidolgozottak, nekem a kamera kicsit túl közel van a karakterhez, ez az 5-ben mintha jobb lett volna.
Egyébként a sima zombik visszatérésével szerintem elég sok síró szájat elégítenek ki. Persze nem olyan mint régen, normális az irányítás, nem tank szimulátor. És persze nem túlélő horror. Most már lassan így 3 rész után el lehetne fogadni
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Nekem sokkal jobban tetszik, mint az 5. rész pedig még csak egy félkész demót próbáltam.
Tény, hogy a kamera tud "kellemes" meglepetéseket okozni, de szerintem nem olyan vészes. Ellenben sokkal szabadabb a mozgás, mint a korábbi részekben. (közelharc, vetődés stb.)
Nem instant get, de ha kicsit lemegy az ára én szerintem beruházok rá.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Á, vazz hétkor végzek melóhelyen Addigra tuti lemaradok a cetliosztásról vagy mi, amivel akár nyerni is lehet.
-
havast
aktív tag
A mai napon kerül megrendezésre a hivatalos Residetn Evil Launch Party.
Kíváncsi vagyok, meddig tudják még gyalázni a brandet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Whisky topik
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest