Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ledfold
tag
válasz Alarikman #1528 üzenetére
Sikerült bekapcsolni. A bluetooth applikáció cache törlésével. És a Wifi-bluetooth adatok törlésével. Először úgy tűnt hogy semmi nem történt, de utánna egy újabb újraindítás után megoldódott. Azért köszi.
[ Szerkesztve ]
Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
tusi74
őstag
válasz Alarikman #1158 üzenetére
Hát lehet, viszont így közel az 50-hez már az egészség is prioritás számomra. Nem tudom, mennyire jó mobil mellett aludni, még ha repülő üzemmódban is van. Így is nagyon sokáig tart a Redmi 9, simán 4-5 nap egy töltéssel, de volt már 6 is. Maximum egy 3 perces Youtube videó/nap, egyébként csak Gmail app. Minden másra gépet használok.
-
Topikgazda
válasz Alarikman #1089 üzenetére
Nekem vegyes érzéseim vannak a 12.5-höz. Eltűnt a három ujjas screenshot nálam, megszoktam, most az értesítési sávost használom helyette. A hangerőszabályzó csúszka inverz színű, így mindig azt hiszem, hogy lent van , nem fent maxon. A régi színe jobban tetszett. Amúgy a frissítés után kellett egy újraindítás, és fluid/smooth lett úgy. Két nap alatt beállt az akksi is.
https://gamergep.hu/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/ terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest