Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Sziasztok!
Ennek a jateknak volt valaha magyar verzioja?
Ugy ertem, nem csak az installer, hanem a jatek feliratok is.Kossz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Niquis
aktív tag
Dr. Romano, #17: ez lehet azért is, mert mondjuk be van kapcsolva nálad a CnQ vagy a Speedstep. UT-val én is így jártam laptopon, nem értettem, miért játszhatatlan, aztán egyszer valamiért fix órajelen volt a procim és hipp-hopp eltűnt a probléma. Lehet a Red Alert is hasonlóan számolja a késleltetést.
nyunyu, #19: nagyon remélem, hogy a régi! én még nem futottam még össze ilyesmi herélt verziókkal... de nem is akarok
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
janeko
őstag
jó kis játék, már töltöm is
-
kovecses
aktív tag
Pedig igy van. A 4magos gépemen ha vsync nélkül inditok el régebbi játékot esélytelen vele játszani. Pl.: NFS UNderground 400 fps lenyomod a billentyűt a kanyarodáshoz és az autó felborult vagy nekiment valaminek. Egyszerűen irányíthatatlan! A red Alert-ben hiába kapcsoltam be a vysnc irányíthatatlan maradt, fps-t nem is mertem nézni, de mindjárt frapsal megnézem
-
<NewL>
addikt
válasz Dr. Romano #17 üzenetére
Hát ezt nem tudtam,még jó ,hogy nekem nem ilyen újj fullos gépem van. ...
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Polllen
nagyúr
válasz csepelball #22 üzenetére
Jó kis játék tényleg, de azért a játékélmény nálam már nem annyira nagy c&c-t is ingyenessé tették fél éve, gyorsan fel, hogy uuuu mennyit toltam régen, aztán felénél abbahagytam, mert uncsi volt a nagy sereget gyártok és mindenkit elgyepálok...
De azért én is leszedtem^^ kötelező!!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
mindfreak
őstag
Ehhez adtak ki nagy felbontású patchot, mint a C&C-hez?
-
csepelball
tag
Csúcs egy játék! Sokat játszottam vele régen és strarégiai játékok közt egyik kedvencem! Jó zenék, király játékélmény! Mi kell még? ja igen!!!! Mission Accomplised
-
nyunyu
félisten
és irtó király a Hell March , még mai szemmel/füllel is
Az eredeti van benne, vagy a herelt nemet verzio?
Utobbibol hianyzik a bakancsok csattogasa, meg a "Hitler heil" csatakialtas...
Meg a gyerekjogvedok nyomasara hus-ver katonak helyett robotok vannak, igy amikor eluti a tank, akkor placcs helyett kong mint egy fembodon
No meg a Tesla vs katona animaciojat is megnyirtak a nemetek.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
shankeesham
tag
Most látom, időt álló = időtálló. Bocs az OFF-ért, csak idegesített, hogy külön írtam.
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
shankeesham
tag
Időt álló játék, pedig nem mai darab. 1996 ősszén adták ki és még mindig élvezet játszani vele. Az intro egyszerűen fenomenális.
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
Vista alól úgy meg a game, hogy fel kell tolni az xp-s patch-et, és minden oké lesz + a futtatási környezetet át kell állítani win95-re. Tolom ezerrel
-
Dr. Romano
veterán
Kapcsold be a driverben a vertikális szinkronizációt, bár nem hiszem hogy segíteni fog. Mindenesetre egy próbált megér (vagy nézz szét a játék beállításai között).
<NewL>
Ha egy régebbi stuffot futtatsz egy mai PC-n egyszerűen játszatatlan lesz az egész, mert annyira gyors a dolog.
Én pont az Unreal Tornamentel jártam így. Szeretnék vele játszani, de iszonyat gyors az egész játék, még a vsync sem segített[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
kovecses
aktív tag
Túl gyors a vas a játékhoz, irányíthatatlan a játék, ha az egeret megmozdítom világgá megy a kép! Valaki tud valami megoldást?
kovecses@gmail.com
-
<NewL>
addikt
Aki szerintem megveszi,előrendelt a 3. részre annak nem kell bemutatni az első kettőt.
There's an app for that
-
feka007
veterán
Én ezzel még sosem toltam, csak RA2-vel, meg most az RA3 bétával, holnap megnézem.
-
edward2
addikt
ezeréve nem játszottam vele. azt se tudom már hogy néz ki
-
HaGii
tag
Királyság!Jön is le 1000el (najó, sajna nem pont annyival )!
Még sosem láttam a videóit: a soklemezes verzió volt meg"-Milyen telefon? Androidos? - Nem,sima okos."
-
Niquis
aktív tag
De jóóó ennek a játéknak valóságos mániákusa voltam anno többképernyőnyi mammut tank rulz!) asszem most nosztalgiázás lesz.)
és irtó király a Hell March , még mai szemmel/füllel is"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
Feltoltam a game-et. de Vista alól dll hibával elszáll. Már a telepítésnél is át kellett állítani a futtatási környezetet Win95-re, úgy felment. De a játék indításánál ez a trükk nem vált be sajnos...
-
Már húzom is lefelé, úgyis ezer éve nem játszottam vele
-
félisten
Ennek a játéknak az intrója nagyon jó!
Főleg, amikor az orosz fószer beszél: "Hitlör, iz áutofdövééjj..."A 2. rész is elég jó.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest