Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBL001
tag
válasz madagaszkar #942 üzenetére
Az értesítéseket állitgattam az app settingsben,de nem azért,mert nem működött.
Hanem én alapból beállítottam,mert régen az egyik telómmal szenvedtem vele. Azóta inkább mindig túlesek rajta. -
KBL001
tag
válasz madagaszkar #932 üzenetére
Nálam megy.
Bár a mail-en belül kellett beállítanom mindent. -
KBL001
tag
válasz Viktor0610 #929 üzenetére
Firefox + uBlock origin = 0 reklám.
De még az Edge-ben is van gyárilag,ami elég szépen gyomlál.
Esetleg Duck,de az még nem az igazi böngésző.A mobilos chrome felejtős.
Amúgy kemény mennyiségű ikonod van
[ Szerkesztve ]
-
KBL001
tag
Ez az ADB tool jó dolog?
Van egy rakat app,amire semmi szükségem és kinyomnám őket.
Van vmi hátulütője a dolognak? -
KBL001
tag
Valaki próbálta már az ultra készenléti módot?
Mennyit késik így pl egy viber üzi vagy mail vagy sms?
-
KBL001
tag
Megkérdem újrs,hátha nem vagyok egyedül
Ha kijelölök vmi szöveget és másolom vagy épp bezárok minden app-ot,akkor a fekete keretben megjelenő szöveg ( pl szöveg másolva vagy x Mb memória/tarhely felszabadítva) miért van kint sokáig a kijelzőn és hogy lehet azt kezelni,hogy ne legyen kint eddig?
Volt.itt kérdés óráról :
Én MS Launchert használok,ott oda rakod az órát,ahova akarod.Volt kérdés DS módról:
Én úgy használom és van értesítés. Már,ha ugyanazon a számon hívnak. Ha a másikon keresnek,akkor annak jelzi,hogy nem vagyok elérhető. -
KBL001
tag
Kérdés :
Ha kijelölök vmi szöveget és másolom vagy épp bezárok minden app-ot,akkor a fekete keretben megjelenő szöveg ( pl szöveg másolva vagy x Mb memória/tarhely felszabadítva) miért van kint sokáig a kijelzőn és hogy lehet azt kezelni,hogy ne legyen kint eddig?
-
KBL001
tag
Amúgy ki mit rakott rá?
Üveg fólia vagy ez a sima? Esetleg ilyen telenornál kapható vmi zselés vagy milyen? -
KBL001
tag
válasz aprokaroka87 #733 üzenetére
Nem akartam benyomni,csak kérdeztem kíváncsiságból.
Köszi a választ!
-
KBL001
tag
Igen,ki. Be kéne?
Amúgy tegnap figyeltem és 1x felvillan a sáv körbe,ha értesítés van,de ennyi. Tehát ugyanúgy nem jelzi,ha pl akkor kapok vmit,amikor nem látom/hallom.
Azt hittem ez addig világít,amíg rá nem néz az ember.Más opció esetleg,hogy lezárt állapotban az értesítést észre lehessen venni,ha épp nem vagyok teló közelben?
-
KBL001
tag
Hali!
3 napja van meg a teló és szsz nagyon jó. De lenne egy kérdésem :
Van ez a erem kivilágítása menüponta,ami lezárt állapotan jelezné,ha van értesítés.
Na most nekem nem nem jelzi.
Esetleg ki kéne kapcsolni előtte az alkalmazásokban egyesével,hogy ne ébresszék fel a képernyőt?Mertértesítés led nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest