Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Egyébként a közösség mérete önmagában még nem jelent túl nagy előnyt. A raspi esetén is csak egy maréknyi ember dolgozik a fejlesztéseken és javításokon. A többiek csak használják. Az alternatíváknál lehet főállásban dolgozik rajta az a pár ember.
De hát én pont a "csak felhasználókra" gondolok mint mögötte lévő közösségre, nem a fejlesztőkre! Mert ott fog meglátszani igazán, hogy mire lehet használni egy-egy eszközt, sokszor olyan célra is, ami esetleg a fejlesztőknek eszükbe sem jutott volna.
-
sad_Vamp
őstag
és ez? [link-APC]
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
azbest
félisten
Na meglett, pont a csúcs odroid-xu3 boardon van még lan9514 chip. Nem tudom, hogy nekik sikerült-e normálisan megcsinálni hardveresen és szoftveresen.
Mondjuk a raspi esetén elsőre részben rosszul kötötték be a chipet - az 1.8V -ot bemenetnek hitték, közben meg kimenet és a korai szériákban ez is problémákat okozott. Meg a tápellátás problémái is kihathattak rá, az áttervezett b+ változatnál nem tudom mennyire jönnek ki a bajok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A hitelkártya méretű PI ugyan főként elektronikai és oktatási projektekhez ideális, de nem csak mérnökök és tanárok szeretik. Néhány alap rendszert és érdekességet mutatunk be kedvcsinálónak, a legtöbbet minimális erőfeszítéssel telepítheti és használhatja egy átlagos felhasználó.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok