Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
a sony sem az a ceg, amit arrol lehet megismerni, hogy rajongok erte, de az zsenialis, ahogy a zixboxot alazzak
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
negyven2
veterán
eeees egy ujabb gumicsont ami csak farokmeregeteshez lesz jo...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
tomi1031
tag
Szép gesztus volt tőlük.
#1 bitblueduck: Azt én is bírom, az MS mostanság elég sok helyről kapja az ívet.
-
Jakesz
addikt
Még egy nyakleves az Xbox One-nak
-
IG-88
tag
Le mertem volna fogadni, hogy hasonló reakciója lesz a sony-nak Az MS marketingesei nincsennek a helyzet magaslatán mostanság..
-
danikollar
őstag
A mai ezzel kapcsolatos hír után már vártam a kontra hírt.
-
addikt
Így legyen lottó ötösöm, annyira biztos voltam benne hogy rákontráznak majd.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Jakesz
addikt
válasz Jeanne d'Arc #7 üzenetére
Ez túl könnyű falat volt ahhoz, hogy az ötös lottóval egy lapon említsük
-
ng0ofy
KORREKTOR
Mindegy, jön ahír majd, hogy az MS elvetette az ötletet, hogy csak Golddal lehet megosztani...
(ettől még ne lottózz)
-
Ps Vita
őstag
Lol..
-
Freiherr
őstag
Most őszintén,ki a fenét érdekli ez a ficsör?A multihoz úgyis kellesz a PS-en is fizetni,szóval nem akkora előny ez,hogy most az MS magához nyúljon szégyenében.
Back to the future
-
leslieke
Jómunkásember
Az a jó az ilyenekben, hogy végül a felhasználók nyernek ezen, mindkét oldalon. Licitáljanak csak tovább egymásra!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
anulu
félisten
kezd vicces lenni a Sony. MS bedob valamit, azonnal rákontráznak, h "deháteználunkingyeneslesz!". szép lassan mondhatnának először ők is valamit, mert eddig csak annyit mutattak, h jól alá tudnak mondani az X1-nek.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tomi1031
tag
Nagyon várom már a novembert hogy kiderüljenek az eladások. Az MS-nek igen csak fel kell kötnie a gatyáját.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Régen egy-egy termék piacra dobása előtt, ha volt nagy várható konkurencia, olyan kuss volt, hogy tényleg csak sejteni lehetett, mi lesz benne. Le merem fogadni noncs is kész tervük, mi kellene, hogy benne legyen, csak várják, hogy a leendő felhasználók és apiac alakítsa az igényeket. Kivételesen ez nekünk jó (:
-
bolha23
aktív tag
Ps Vita-n ingyenesen használható a Microsoft tulajdonú Skype.
Xbox One-on Live Gold-hoz kötött.
Ezt sem hiszem, hogy így kellene maradjon...[ Szerkesztve ]
-
fugu
tag
válasz bitblueduck #1 üzenetére
te is érzed, hogy ehhez a videóhoz nem sok köze van a sonynak?
+1 haszontalan funkció amit majd egyszer kipróbálsz és elfelejted...
a multihoz meg itt is kell ps+ szóval kb senkitse.. -
bitblueduck
senior tag
ugy erted nem hivatalos sony video? playstation youtube user videoja
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
GeryFlash
veterán
Lehet hogy vicces a Sony, de legalább nem vicc mint az MS, ami egyszerűen az se tudja hol van, összevissza beszélnek, és marketingjük is kifullad abban, hogy negaítv híreket közölnek úgy, mintha abban lenne a jövő. Aztán vagy elvetik vagy nem.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Spancho
senior tag
Ezt nevezem versenyszellemnek
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
mentoloshypo
senior tag
Van egy érzésem, hogy hamarosan lesz egy hivatalos bejelentés arról, hogy ugyanez Xbox-on is ingyenes lesz végül is!
-
tDr1v3r
veterán
válasz GeryFlash #23 üzenetére
Szerintem jó marketingjük meg előre megírt kommunikációjuk volt eredetileg, csakhát az első show-juk bizonyos kijelentései után túl nagy lett a negatív visszhang (szerintem félig-meddig okkal), 'szt szépen meghátráltak, és csak az idő kozben kitalált-megváltoztatott dolgokat nyomatják, szemmel látható sikerrel...
Mindenesetre a Sony szépen meglovagolja a dolgot, nagy lehet náluk az öröm hogy a nagy konkurencia csúnyát bakizott... mondjuk amennyire tudom nagy szarban tetszenek lenni, remélhetőleg a PS4 valamennyire kihúzza őket belőle.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
törölt tag
Hát, majd meglátjuk, hogy mit hoz az ingyenes videófelvétel a fizetőshöz képest feature-ökben. Könnyen el tudom képzelni, hogy a Sony csak rögzít egy avi-t azt csókolom, míg az MS kompletten beintegrálja az ökoszisztémába WP8, W8 és SkyDrive-ostul.
-
gyáliSanyi
őstag
A cikk másik címe lehetett volna. Jason bosszantja Yoshidát
Live poor, die rich.
-
sagem
addikt
Komolyan zseniális ez a történet, a Microsoft bejelent valamit, a Sony egyből rákontráz, hogy ja, az nálunk is lesz csak ingyen/jobb/stb. Gyakorlatilag nem is kell gondolkozniuk a marketingen, mióta az Ms lejáratta magát a "tvtvtvtvtvtv" bemutatóval, azóta a Sony abból él, hogy rákontráz az MS-re Végigkövettem jó pár konzol piacra lépését, ez az új generáció a legviccesebb történetek közt szerepel az már biztos
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Ateszzero
őstag
A Sony ezt már rég bejelentette , de gondolom még nem volt biztos benne hogy ingyenessé tegye vagy nem.
Most megragadták az alkalmat. Ezt a ziccert nem hagyhatták ki.
Istenem csak jöjjön össze a pénzem a futárt kifizetni.Nagyon bejön a ps4 vásárlókhoz való nyalizása.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Komolyan mondom a Sony ezt már direkt műveli.
Mondjuk Amerikába felesleges, ezek a fogások az Európai azon belül az Angol piac megszerzésére irányulnak.
De meg is tehetik , mikor egy DualShock 4 -s kb.17000, egy Kamera 17000 és egy játék 18000 forint környékén fog a boltokba kerülni nálunk.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
sh4d0w
félisten
A Sony nagyon csúnya szopórollerre ültette a Microsoftot...
https://www.coreinfinity.tech
-
Ateszzero
őstag
válasz Televan74 #34 üzenetére
Igen , ha még mindíg Hollandiában dolgoznék , durván másfél heti fizetésemből meg tudnám venni a ps4-et , egy napi munkából pedig 2 játékot akár , vagy például ott az egész családod elviszed mekibe 2-3 óra munka árából jóllaktok itthon kb 2 napig dolgozhatsz ugyanazért. Egész európában más a helyzet mint nálunk , nem csak angliában. Ez itt a fő probléma , nem az árszabás.
[ Szerkesztve ]
-
danikollar
őstag
3 napos videó és még nem rakta ki senki? A videón látható a ps4 kezelőfelülete korai verzióban. [link]
-
tDr1v3r
veterán
válasz danikollar #42 üzenetére
Nekem tetszik...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
DaXx04
csendes tag
Nagyon nagy a harc ps és az ikszboksz közt de ez a labda nagyon magas volt az ikszboksztol a sony meg jol lecsapta 1-0 a sonynak
-
blackydan
senior tag
válasz bitblueduck #1 üzenetére
Ezen jót nevettem
-
Def26
félisten
válasz danikollar #42 üzenetére
Volt a ps4 topikban.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Amazon Fire TV stick/box
- Path of Exile 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED, CFW beszerelése után Lila kijelző!
- Eladó egy Playstation 4 PS4 Slim 1TB + játékok
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB (CFI-2016), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest