Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
seawolf570
aktív tag
Látom már megválaszolták a kérdésedet.
Ahogyan azt fentebb írtam, már másfél éve játszom vele. Amikor az első hír megjelent itt a Gamepod-on a készülő játékról és arról, hogy pénzt gyűjtenek rá, utánanéztem és láttam benne fantáziát. Először csak 10 euróval, de amint kipróbáltam a játékot mindjárt láttam, hogy komoly dolog készül és befizettem egy Team tagságra. Sokan csatlakoztak itthonról, tavaly decemberig 2,3 millió eurót sikerült összegyűjteni a Slightly Mad Studios-nak a saját 1,5 millió eurós tőkéjük mellé. Cserében folyamatosan tesztelhetünk, sazvaszhattunk milyen formában jelenjen meg a játék és milyen védelemmel (a tagok több mint 80 %-a szavazott a Steam-re, ezért lett Steam-es a játék). Aki 45 eurót leperkált ingyen megkapja a játékot a végén (aki kevesebbet annak csak a különbözetet kell kifizetnie a megjelenéskor). Mivel közösségi pénzből készül a játék, nem lesz kiadó aki megmondja az okosságot, cserébe lefölözi a hasznot.
Remélem ezzel kezdetét veszi egy új időszámítás a játékiparban, minek következtében a játékos és a véleménye lesz a fontos és nem egy öltönyös majom bankszámlája. Ezzel a módszerrel véget lehetne vetni a rókabőröknek, mint a MW xx, a BF xx, Fifa 20xx és hasonlóknak, amikben semmi tartalmi változás nincs, viszont mindegyikhez 2 millió DLC-t adnak ki az extra profit érdekében. Pont ma vagy tegnap olvastam, hogy már a DIRT 2-höz is kiadták az első DLC-t, 4 új Drift autó (Mi van?
Hiszen az eddigiekkel is csak azt lehetett még az első kerekesekkel is
). Nevetséges, inkább a játékra koncentráltak volna, mert lenne mit javítani benne dögivel. Ilyen a tipikus rókabőr, nem lényeg, hogy a játékos mit akar, ha már kifizette úgysem kapja vissza a pénzét, ha tetszik neki, ha nem ("Reklamációnak a pénztártól való távozás után nincs helye!"). A pCARS-nál ez a veszély nem fenyeget, tudom mit fogok kapni a pénzemért, van beleszólásom és ami a legjobb a dologban, látom hogyan születik meg egy játék (már csak ezért érdemes volt fizetni).
Új hozzászólás Aktív témák
gp Friss előzetest kapott az egyik legjobban várt autóversenyzős játék.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest