Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Kb mintha bevágnák egy Bugatti Chiron kormányának a hátulját, hogy ott egy tollvonás a szabótól...
Senki sem venné észre, de bevágni már túlzás.(#22) KurohaNeko Ha ezt adják, hogy "nézd milyen jó, ugye majd megveszed te is?!!", akkor ez alapján ítélünk...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ghard
őstag
Ez is csak egy újabb NFS Shift, 0 fizikával. Vicces, hogy a videók már ez első résznél is mennyire fel voltak javítva, az in game grafika meg néhány pályán 10 évvel ezelőtti hangulatot áraszt.
Amekkora hype meg közösségi támogatás volt az első résznél, még játék is lehetett volna belőle...(#5) boeing
Remélem komolyan írtad, mert viccnek durva lenne.[ Szerkesztve ]
-
architect26
aktív tag
-
törölt tag
Most kajak ez nézitek hogy mikor meg hogy izzik a féktárcsa? az ilyen játékot belső nézetből kell játszani onnantól meg pont lesz@rom hogy izzik e vagy nem... :S
-
.LnB
titán
A féktárcsa fetisisztáknak mondom, hogy ezt a dolgot 1perc 13 mp alatt át lehet írni a kódban. Még nem végleges gondolom a build amiből a videó származik.
Persze ha a véglegesben is ilyen lesz akkor megérdemlik a fejlesztők a mágján égetést. Én leszek az első aki fel fog vonulni "állítsuk meg a korán izzó féktárcsákat a PC2-ben" transzparenssel!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ledgeri
nagyúr
0:57-nél a féklámpa felvillanása előt már izzik a tárcsa.... felvillanásakor meg a leddel eggyütt erősődik a fénye...
Na mindegy nekem a esőcseppek demózása után bevágott, geometrikeilag sík, graikailag gyalázatos kamera frontlencse verte ki a biztosítékot... hamarabb...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Rodi 4.80
senior tag
Az első részben vizes füvön 200-zal előztek a versenytársak (kanyarban!), a fizika törvényei érdekes módon az ellenfeleknél nem számítottak. Idegesítő szar játék ez, nem szimulátor.
El lehet autókázni vele, de versenyre vicc kategória.
-
tkesy
őstag
A másik 2 kiadás ára: £50 és £130.
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
törölt tag
Lesz belőle itthon is. Csak nagyon limitált mennyiség.
-
Hunner
senior tag
válasz hyperspace #2 üzenetére
Az ultra mega limited 1000db-osban 1:12-van, ha már CE-ről beszélünk, ne legyen már nagyobb egy Burago autó mint egy CE modell.. 1:24 simán jó lenne pl.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Strezi
őstag
Karbon féktárcsa első nagyobb fékezéskor már izzik. Kicsi a súlya és a hőkapacitása is, az elnyelt energia meg ugyanannyi mint a vasnál. Ha nem izzik, akkor nem is működik még rendesen, gyakorlatilag az a normális üzemállapota (1000K és felette).
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
boeing
senior tag
Nekem olyan grand turismosnak tünik ez a egész videó.Remélem nem arra mennek a srácok.
-
Ciccuka
veterán
Két kanyar után izzanak a tárcsák - ez azért inkább vicces
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
fRooStzzZ
senior tag
Jonak igerkezik, mert ebbe is van Gamer fektarcsa.. RGB-s
-
Hunner
senior tag
Szégyen és gyalázat hogy a CE-be 1:43-as modellt raktak.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest