Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
igor_b
lelkes újonc
válasz
Pokesz007 #3107 üzenetére
en tobbmindent hasznalok/tesztelek egyszerre
osmand elegge jo kezd lenni, de mellette jon fel az organic maps is. ezeket ugyan autoval/motorral navigalasra nem hasznaltam (csak gyalogolasnal teszteltem oket eddig), viszont a sygic-et igen, amit meg is vettem. az nekem tobbszor jobban bevalt mint a waze, nemetorszag-magyarorszag utvonaltervezes viszonylatban, amire a waze nem is kepes tapasztalataim szerint. YMMV ahogy szoktak mondani, de en BP-rol szoktam neha menni a balti tenger melle es ott a waze mar csodot mond
plusz, a waze ujabban a kulonbozo kormanyok szabalyzasai miatt mar bizonyos orszagokban nem mutat kozosseg altal lejelentett meroket, vagy egyeb dolgokat... nemetben ezt tapasztaltam, ott gyakorlatilag semmi elonye nincs. gyakorlatilag azt vettem eszre hogy meg a fixen telepitett sebessegmeroket (blitzernek hivjak) is kivettek belole ott.
-
válasz
Pokesz007 #3107 üzenetére
Ez inkább ide való szerintem: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik.
Az összefoglalóban van app ajánlás is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Farming Simulator 25
- Minden ami hőszivattyú
- Vírusirtó topic
- FOTÓS beárazás
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen