Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Kicsit vicces amit írsz a Fifa Cod és Battlefield részekről.
Ne felejtsd el ezek tömeg játékok amiket minden évben kiadnak mint a Need For Speed-et is.
De nem feltétlen azért veszik meg mert jó hanem inkább csak azért veszik meg mert kijött.
Arról nem is beszélve hogy én a mai napig képes vagyok bármelyik Mario játék elé leülni és játszani de olyan emberről még nem halottam aki játszott volna Fifa Cod vagy Battlefield részeivel ha már 2 évnél öregebb a játék.
Vagy te halottál már valakit aki 2002-es Fifával vagy 2005-ös Coddal nyomja?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
1, A Microsoftnak konkrétan nagyon jól megy, az XBOX részlegnek viszont nem.
2, Akárhogy csűrjük ezt a grafika dolgot, a Wii U továbbra sem 15 évvel ezelőtti szint.
3, Konkrétan csak azt állítottam, hogy a Nintendo játékai jók. Azt nem, hogy a többieké szar lenne.Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Xbox tulajok OFF topicja
- Programozás topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest