Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXodus
őstag
Játszhatatlan a settlers. Nem ilyenre találták ki. Ujjal eltakart képernyőn semmit nem látni. Itt nem lehet megoldani úgy mint pár játéknál h a képernyő két szélére elhelyeznek nyomkodható felületeket (amikhez bill szintén jobb..).
De ha valaki azt szereti h 1 óra szenvedésből csak pár percet lát a játékból hát hajrá. -
zH.
senior tag
Ma kipróbáltam PC-n.. és ESZMÉLETLEN JÓ!
Egyre jobban várom.[ Szerkesztve ]
just be
-
Hosssszu
őstag
Én is végigtoltam pc-n, melóhelyen. Csak utána kirúgtak. Persze, nem ez miatt!
De egyébként nagyon jó játék! Jó lenne, ha gondolnának a "java"-s telefonokkal rendelkezőkre is! -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez nem annak a kérdése, hogy kire gondolnak és kire nem. Strictly business.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eXodus
őstag
Lehet, de senki sem vesz... (gondolom neked sincsen )
Egész egyszerűen kényelmetlen az érintőkijelző játékok alatt. Sima telefonon a billentyűzet sokkal praktikusabb. Kipróbáltam a Drivert, Settlerst (nem kell bemutatni a játékokat..), de használhatatlanok. Szép grafika és ennyi. -
félisten
Kell egy iPhone.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
eXodus
őstag
Ez már talán lehetne irányítani. De ceruzával (még mindig) sokkal könnyebb dolga lenne az embernek...
-
mad1
veterán
Gondolom a mentest nem lehet athozni..
Ne szemetelj ! = Steam
-
zH.
senior tag
Várom.
just be
-
DarkByte
addikt
Android-osokra is gondolhatnának igazán.
-
30z.Samu
félisten
PC-n végignyomtam! Nagyon komoly játék!
Sic Parvis Magna
-
shenmuedc
tag
Én DS-re örülnék ha jönne!
Ez amúgy is szar lenne ifone-ra ha olyan lenne mint a puzzle quest. A túl sokmindent nem tudja kezelni a képernyőn mert az ujj vastagsága miatt az ember folyton félrenyom. Az ilyet csak stylussal jó, azt meg nem tudja az ifone. -
HyP3b0y
senior tag
Én még az orange boxal kaptam a peggle-t és mikor megláttam iphone-ra ott is végigjátszottam, de ezzel még nem volt lehetőségem gépen játszani, majd akkor telóra
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
plus44
veterán
Sok jó játék van Iphone-ra és még több használhatatlan, de ez ott lesz a tutiban, ha mindent hibátlanul megcsinálnak...
“This is where the road crashed into the ocean...”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest